DJ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ
DJ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ

Dj για πάρτυ από €200 με την εταιρεία Pavlidis DJ. Μεγάλη εμπειρία, διασκέδαση, χορός και ασυναγώνιστες τιμές! Διαθέτουμε DJ για κάθε είδους πάρτυ.

Dj για γαμο, βαπτιση, παρτυ, παιδικο παρτυ, και εκδηλωσεις
DJ Pavlidis

Τηλ. Κέντρο: 2109959304

Κινητό Τηλ: 6980836807  (24h)

Κινητό Τηλ: 6907304174  (24h)

 

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

 

DJ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ
DJ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ

Dj για βάπτιση του μωρού σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Αναλαμβάνουμε να «ντύσουμε» μουσικά την δεξίωση βάπτισης από €230!

Pavlidis Dj: Dj για παιδικό πάρτυ, Μόνο 120€

Dj για παιδικο παρτυ με την εταιρεία Pavlidis Dj, διότι έχουμε τους κατάλληλους συνεργάτες Dj στις καλύτερες τιμές της αγοράς μόνο 120€! Η εταιρεία Pavlidis Dj με εμπειρία και επαγγελματισμό στην ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων όλων των ειδών, παρέχει υπηρεσίες επιλογής μουσικής για παιδικά πάρτυ σε όλη την Αθήνα.

DJ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Η λήξη της σχολικής χρονιάς,τα γενέθλια, οι γιορτές και οι μαθητικές ή εξωσχολικές επιτυχίες είναι αιτίες που οδηγούν, συνήθως, στην επιβράβευση των παιδιών από τους γονείς τους και στην διοργάνωση παιδικών πάρτυ προκειμένου να γιορτάσουν τη χαρά με τους αγαπημένους τους φίλους.

Με μια μεγάλη γκάμα μουσικών επιλογών, ο έμπειρος Dj για παιδικο παρτυ που θα έρθει στο χώρο σας θα καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα και να εξασφαλίσουμε την διασκέδαση των παιδιών σας. Γνωρίζουμε καλά με ποιον τρόπο θα οργανώσουμε σωστά την εκδήλωση που επιθυμείτε να λάβει χώρα. Με βάση τις επιλογές του υπεύθυνου Dj για παιδικό πάρτυ και -φυσικά- την έγκριση των γονέων για το μουσικό πρόγραμμα, η εκδήλωση θα μείνει αξέχαστη.

DJ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Εξάλλου, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας, βασική φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι ότι η μουσική επένδυση τέτοιου είδους εκδηλώσεων πρέπει να ανατίθεται σε ειδικό Dj για παιδικο παρτυ, σε άτομο, δηλαδή, που έχει αναλάβει παρόμοιες εκδηλώσεις και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες και τα μουσικά γούστα όλων των ηλικιών.

* Το πακέτο περιλαμβάνει τον Dj, τον ηχητικό εξοπλισμό (1 ενισχυτή, 2 ηχεία, 1 μίκτη, 2 cd player, 1 laptop και 1 φωτορυθμικό). Η τιμή είναι 120€ για εκδήλωση 3 ώρες.Κάθε επιπλέον ώρα ειναι +20€. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

** Η προσφορά του πακέτου ισχύει από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Απάντηση-σχόλιο στη σελίδα: Pavlidis Dj: Dj για παιδικό πάρτυ, Μόνο 120€

  • Υπεροχο προγραμμα!!!!!! Ξεσηκωσε 263 παιδια !!!!! Ευχαριστουμε πολυ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *