Όταν έρθει η μαγική στιγμή που επιτέλους θέλουμε να διοργανώσουμε το πάρτι μας μπαινει το δίλημμα. Να επιλέξω επαγγελματία dj για πάρτυ ή να βάλω κάποιο φίλο μου να παίξει μουσική; Η απάντηση είναι προφανής. Σαφώς εάν βάλουμε ένα φίλο μας να παίξει μουσική θα μας κοστίσει πολύ λιγότερο από ότι θα κόστιζαν επιλέγαμε έναν επαγγελματία dj για πάρτυ. Είναι όμως ιδανική επιλογή ο ερασιτέχνης DJ; Ή μήπως είναι καλύτερα να επιλέξουμε επαγγελματίας dj για πάρτυ; 

Γιατί να επιλέξω επαγγελματία dj για πάρτυ

Η απάντηση είναι προφανής. Πάντα εγώ επαγγελματίας παρέχει καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες σε σχέση με τον ερασιτέχνη. Ο επαγγελματίας DJ πρώτα από όλα διαθέτει επαγγελματικό εξοπλισμό τόσο σε ηχητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο φωτισμού. Έχει τη γνώση και την εμπειρία και τη μεταφορά του εξοπλισμού τόσο με δικά του μέσα όσο και με την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία. Εάν επιλέξετε επαγγελματίας DJ μπορείτε να είστε σίγουροι ότι στο πάρτυ σας θα υπάρχει ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός. Όμως εκτός από τον επαγγελματικό εξοπλισμό έχετε πολύ περισσότερους λόγους για να επιλέξετε έναν επαγγελματία dj για να παίξει μουσική στο πάρτυ σας.

Η εμπειρία του επαγγελματία DJ είναι αναντικατάστατη

Ένας ακόμα λόγος για να προτιμησετε τον επαγγελματία dj είναι η εμπειρία που διαθέτει σε κάθε είδους μουσικές απαιτήσεις και μεταβολές στις παραγγελιες των καλεσμένων. Φανταστείτε ένα σκηνικό στο οποίο ο κάθε καλεσμένος θα ζητάει διαφορετικά τραγούδια. Ο ερασιτέχνης DJ θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει μία τέτοια κατάσταση. Πιθανότατα θα δώσει μία συναισθηματική λύση ευνοώντας τους φίλους του και στεναχωρώντας κατά πάσα πιθανότητα κάποιους από τους καλεσμένους. Αντίθετα ο επαγγελματίας DJ έχει χειριστεί εκατοντάδες φορές τέτοιου τύπου καταστάσεις και γνωρίζει πολύ καλά πως να τους έχει όλους ικανοποιημένους. 

Επιλέγω τον επαγγελματία

Για αυτό άλλωστε επιλέγουμε τους επαγγελματίες. Για να ειμαστε σίγουροι ότι θα γίνει η δουλειά μας όποιος και αν είναι οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Όλες οι δουλειές μπορούν να γίνουν εξίσου καλά Και από έναν ερασιτέχνη όταν είναι εύκολες. Όταν όμως δυσκολέψει η κατάσταση τότε απαιτείται η εμπειρία του επαγγελματία. Ας πάρουμε Για παράδειγμα το γυναικείο πρόσωπο και τη γυναικεία ομορφιά. Κάθε γυναίκα γνωρίζει πώς να περιποιηθεί το πρόσωπό της. Έχει μάθει ποια είναι τα προϊόντα για το πρόσωπο που της ταιριάζουν, τα έχει αγοράσει και τα χρησιμοποιεί. Αναφέρεται όμως το νυφικό μακιγιάζ στη φίλη σας που απλά έχει αγοράσει και χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα ομορφιάς; Τι κι αν έχει στη συλλογή της πολλά προϊόντα για τα μάτια η πολλά προϊόντα για το πρόσωπο. Δεν είναι τα προϊόντα που κάνουν τον επαγγελματία αλλά η εμπειρία. Όπως προφανώς θα επιλέγατε επαγγελματία κομμώτρια και επαγγελματία μακιγιάζ για το νυφικό χτένισμα και το νυφικό μακιγιάζ, Με την ίδια λογική κάθε φορά που θέλουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών επιλέγουμε τον επαγγελματία.

Επαγγελματική μουσική κάλυψη εκδηλώσεων και πάρτι

Επαγγελματική μουσική εκδηλώσεων και πάρτι ξεκινάει πάντα με τη συζήτηση και τη γνώμη κάποιου επαγγελματία. Τα πιο έμπειρους και εξειδικευμένος για να δώσει τέτοια λύσεις είναι ότι ξέρει για πάρτι. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και λάβετε συμβουλές για τη διοργάνωση της δικής σας εκδήλωσης από τους έμπειρους dj για πάρτυ που έχει η εταιρεία μας. Η συζήτηση με το dj δεν αποκλείει μουσική κάλυψη από ορχήστρα. Πριν κάνετε οποιαδήποτε επιλογή που αφορά τη μουσική στο πάρτυ σας θα πρέπει να έχετε λάβει τη γνώμη των ειδικών. Ακόμα και στην περίπτωση της ορχήστρας για το πάρτι υπάρχουν παράμετροι που δεν γνωρίζετε θα πρέπει να τις κατανοήσετε πριν κάνετε τις τελικές επιλογές.

Μουσική κάλυψη από ορχήστρα

Η μουσική κάλυψη το πάρτι από ορχήστρα είναι η πιο χλιδάτη αλλά και πιο ακριβή επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Σαφώς είναι μία επιλογή για υψηλά βαλάντια με μεγάλους προϋπολογισμούς. Πριν επιλέξετε την αρχή στενά που θα παίξει μουσική στο πάρτυ σας θα πρέπει να γνωρίζετε με σαφήνεια ποιες είναι οι μουσικές απαιτήσεις των καλεσμένων. Αν υποθέσουμε για παράδειγμα ότι Οι καλεσμένοι έχουν κατεβάσει ξένη μουσική τότε η επιλογή μουσικής κάλυψης από ρεμπέτικη κομπανία ή από παραδοσιακά μουσικά όργανα όπως είναι το κλαρίνο θα ήταν μία σκέτη αποτυχία. Αντίθετα εάν γνωρίζετε ότι Οι καλεσμένοι θα τα ακούν κατά κύριο λόγο ρεμπέτικα η δημοτικά τότε θα ήταν τραγικό να φωνάξετε μία τζαζ μπάντα για να παίξει μουσική στο πάρτυ σας. Υποθέτοντας ότι αυτά τα αυτονόητα ερωτήματα έχουν ήδη απαντηθεί προχωράμε σε πιο εξειδικευμένα ερωτήματα που αφορούν τη ζωντανή μουσική. Ένα ερώτημα είναι η μεταφορά των μουσικών οργάνων προς το πάρτυ και από το πάρτυ. Δεν είναι αναγκαίο να γίνει η μεταφορά των μουσικών οργάνων με το ίδιο όχημα που θα κάνει τη μεταχείριση των καλλιτεχνών. Θα πρέπει όμως τόσο οι καλλιτέχνες αλλά και τα όργανα ναι εκεί στη θέση τους μαζί με τον εξοπλισμό τα μεγάφωνα τα ηχεία τους ενισχυτές και οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο για την ολοκληρωμένη κάλυψη του πάρτυ. Αυτά συνήθως αναλαμβάνει μεταφορική εταιρεία. Εμείς γνωρίζουμε μεταφορικές εταιρείες εξειδικευμένες στη μεταφορά πιάνου και άλλων μουσικών οργάνων. Τονίζουμε τη μεταφορά πιάνου γιατί είναι το πιο δύσκολο όργανο στη μετακίνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί τα πιάνω αν δεν το αναλάβει εξειδικευμένη μεταφορική εταιρεία. Αυτά δεν τα αναφέρουμε για να αποτρέψουμε τη ζωντανή μουσική στο πάρτυ. Απλά τα αναφέρουμε για να αναδείξουμε τις παραμέτρους που ενδεχομένως να μη γνωρίζει ο ερασιτέχνης ενώ τις γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο επαγγελματίας.

Επαγγελματίας DJ γάμου

Εκεί που είναι υποχρεωτική η ανάθεση της μουσικής κάλυψης σε επαγγελματία DJ είναι η γαμήλια δεξίωση. Ο γάμος είναι πιο μαγική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου. Δεν θέλουμε να πάει τίποτα στραβά στο γάμο μας. Ο μόνος τρόπος για να το εξασφαλίσουμε αυτό είναι να αναθέσουμε τη διοργάνωση στους ειδικούς. Η εταιρεία μας διαθέτει DJ για γάμους με τεράστια εμπειρία που μπορούν να αναλάβουν πλήρως στη μουσική κάλυψη στο δικό σας γάμο. Επίσης διαθέτουμε εξοπλισμό τόσο για το ηχητικό κομμάτι της γαμήλιας δεξίωσης όσο για το φωτισμό και τα επαγγελματικά φωτορεπορτάζ. Εμπιστευτείτε τη μουσική ποιος επαγγελματίες DJ γάμου. Οι δυσκολίες που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσω τη ζωή στο γάμο είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που θα αντιμετωπίσεις ένα πάρτι. Διότι στην περίπτωση του πάρτι συνήθως όλοι καλεσμένοι αποτελούν μία παρέα. Αλλά και να μην είναι ίδια παρέα συνήθως δεν σε συναφείς ηλικίες με συναφή μουσικά ακούσματα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει στο γάμο. Το έργο που καλείται να επιτελέσει ο DJ γάμου είναι πολύ δυσκολότερο από αυτό που θα είχε εάν αναλάμβανε ένα πάρτι. Η δυσκολία έγκειται στην ανομοιογένεια της μουσικής που ακούνε οι καλεσμένοι. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οι συγγενείς του γαμπρού κατάγονται από διαφορετικό σημείο της Ελλάδας σε σύγκριση με τους συγγενείς της νύφης. Ο DJ γάμου θα πρέπει να κρατήσει μία ισορροπία ώστε να τους έχει όλους ικανοποιημένους