Όταν έρθει η ώρα να παντρευτούμε ένα από τα πράγματα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι η μουσική που θα ακουστεί στο γάμο μας. Όλοι έχουμε παρευρεθεί σε μεγάλο πλήθος γάμων και βαφτίσεων και λίγο-πολύ έχουμε μία αντίληψη και μία εικόνα για τη μουσική που θα θέλαμε να ακούσουμε. Αυτό το άρθρο γράφτηκε για να αναδείξουμε τη διαφορά ανάμεσα στην επιφανειακή αντίληψη του επισκέπτη και στην επαγγελματική αντίληψη που έχει ο DJ γάμου πάνω στην επιλογή τραγουδιών. Εάν θέλουμε να γίνει σωστά η δουλειά μας πρέπει να εμπιστευτούμε τον επαγγελματία. Αυτό ισχύει για κάθε τύπο εργασίας είτε αυτό είναι τεχνική εργασία είτε εκπαιδευτικοί εργασία είτε καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Γιατί να εμπιστευτώ τον επαγγελματία DJ

Ο λόγος για τον οποίο θα εμπιστευτώ τον επαγγελματία dj για το γάμο μου είναι απλός. Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στη μουσική κάλυψη δεξίωση γάμου και θα είμαι σίγουρος ότι όλοι οι καλεσμένοι θα φύγουν ικανοποιημένοι έχοντας περάσει καλά και έχοντας χορέψει όσο θα θέλανε. Πολλές φορές ακούμε ότι στο γάμο θα παίξει μουσική ο ξάδερφός της νύφης ή ο φίλος του γαμπρού ο οποίος έχει δική του κονσόλα και δικά του ηχητικά συστήματα. Δεν διαφωνούμε ότι κάποιος ιδιώτης μπορεί να έχει ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ισχυρό ηχοσύστημα που μπορεί να καλύψει την εκδήλωση ενός γάμου. Αυτό όμως το οποίο δύσκολα θα βρούμε σε έναν ερασιτέχνη είναι η εμπειρία των μουσικών επιλογών στην ικανοποίηση διαφορετικών και ετερογενών απαιτήσεων. Ετερογενείς απαιτήσεις προκύπτουν από τη διαφοροποίηση των καλεσμένων βάση ηλικίας τόπου καταγωγής αλλά και στα μουσικά γούστα του καθενός.

Ο επαγγελματίας DJ γνωρίζει πολύ καλά από την εμπειρία του πώς να τα συνδυάσει όλα αυτά μεταξύ τους. Μία ιδιαίτερη κατάσταση στην οποία ο κουμπάρος η νύφη και ο γαμπρός κατάγονται από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας είναι παιχνιδάκι είναι επαγγελματία για τον DJ. Αντίθετα ένας ερασιτέχνης DJ ενδεχομένως να έβαζε πάνω από όλα τις δικές του επιλογές οι οποίες εκπροσωπούν τις επιλογές της μεριάς στην οποία ανήκει. Για παράδειγμα εάν όπως προαναφέραμε σε περίπτωση που ο DJ να είναι ξάδερφος της νύφης τότε πιθανότατα θα τύχει να παίξει πολύ περισσότερο τραγούδια από τον τόπο καταγωγής του στεναχωρώντας ενδεχομένως τους συγγενείς του γαμπρού. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση σε καμία περίπτωση να συμβεί εάν αναλάβει ο επαγγελματίας DJ τη μουσική κάλυψη του γάμου.

Εμπιστευόμαστε τους επαγγελματίες

Η επιλογή επαγγελματία DJ δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά είναι ο κανόνας. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει σε κάθε εργασία που αναθέτουμε σε κάποιον επαγγελματία. Ας πάρουμε Για παράδειγμα την κατασκευή λογότυπου. Σίγουρα υπάρχουν έτοιμα λογότυπα στο διαδίκτυο. Επίσης σίγουρα υπάρχουν προγράμματα που μπορούν εύκολα να μας φτιάξουν ένα λογότυπο. Όταν όμως πάμε να φτιάξουμε το λογότυπο για την εταιρεία μας όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι αναγκαίο να εμπιστευτούμε τον επαγγελματία γραφίστα. Το ίδιο συμβαίνει και με την κατασκευή ιστοσελίδων. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε ένα site μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν όμως ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τον εταιρικό ιστότοπο σίγουρα θα το αναθέσουμε στους ειδικούς επαγγελματίες κατασκευαστές ιστοσελίδων. Επίσης όλες οι γυναίκες γνωρίζουν οτι πριν αγοράσουν προϊόντα για το πρόσωπο θα πρέπει να πάρουν τη γνώμη του επαγγελματία στο μακιγιάζ. Είναι προφανές ότι το ίδιο πρέπει να κάνουμε και για τη μουσική κάλυψη στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας. Εμπιστευόμαστε μία εταιρεία με πολυετή παρουσία στην αγορά και τεράστιο πλήθος ικανοποιημένων ζευγαριών. Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το αντίστοιχο άρθρο στην ιστοσελίδα μας για να δείτε γνώμες ζευγαριών.

Έμπειρος DJ γάμου

Ερχόμαστε τώρα να εξηγήσουμε τι σημαίνει έμπειρος DJ γάμου. Ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να συζητάμε τα προφανή όμως αυτό το blog δημιουργήθηκε για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν κατά την επιλογή DJ. Μπορούμε να δώσουμε όλες τις απαντήσεις μέσω διαδικτύου ώστε όταν έρθετε στο ραντεβού να είστε έτοιμοι και να ξέρετε τι θα ρωτήσετε το dj. Η εμπειρία του DJ γάμου εξειδικεύεται σε όλες τις ιδιαίτερες καταστάσεις που αφορούν τη ροή μιας γαμήλιας δεξίωσης. Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στη μουσική κάλυψη δεξιώσεων γάμου και μπορεί να σας προτείνει τεράστια γκάμα μουσικών επιλογών για κάθε μία από αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε το τραγούδι εισόδου. Λίγες μέρες πριν από το γάμο Θα πρέπει να γίνει η συνάντηση με τον dj στην οποία θα ληφθούν αποφάσεις για όλα τα τραγούδια που θα ακουστούν στο γάμο. Ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια είναι το τραγούδι που θα παίζει όταν το ζευγάρι θα μπαίνει στην αίθουσα της γαμήλιας δεξίωσης. Εσείς θα μας πείτε τι σας αρέσει, τι σας έχει εντυπωσιάσει όσον αφορά το τραγούδι εισόδου σε γάμους φίλων και συγγενών και γενικότερα Τι θα θέλατε να ακούσετε εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας. Και είναι βέβαιο ότι εμείς θα σας προτείνουμε κάτι που θα σας εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο. Ένα από τα ωραιότερα σημεία σε αυτή τη δουλειά είναι η χαρά που νιώθουμε όταν βλέπουμε χαρούμενα πρόσωπα λόγω των μουσικών επιλογών μας. Παρακολουθούμε το σφυγμό της μόδας και της μουσικής αγοράς και γνωρίζουμε πολύ καλά τι να προτείνουμε σε κάθε ζευγάρι.

Dj για τη βάφτιση

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μόνο μουσική κάλυψη γάμων αλλά και βαπτίσεων και παιδικών πάρτυ. Κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις έχει τις ιδιαιτερότητές της και οι dj της εταιρείας έχουν τόσο την εμπειρία όσο και τη μουσική κατάρτιση και γνώση ώστε να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις. Όλοι οι γονείς συνοδεύουν τα παιδιά τους σε παιδικά πάρτυ και σε βάφτιση άλλων παιδιών. Το πόσο καλά θα περάσετε σε αυτές τις εκδηλώσεις εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την εμπειρία του DJ που αναλαμβάνει τη μουσική κάλυψη της βάπτισης η του παιδικού πάρτυ.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις όπως έχουμε προαναφέρει σε άρθρα μας στο blog προηγείται μία συνάντησε με τους άμεσα ενδιαφερόμενους στην οποία θα λάβουμε αποφάσεις σχετικά με το ύφος της μουσικής που θέλουμε να ακουστεί στην εκδήλωση. Μπορούμε να θέλετε να προχωρήσουμε και σε επιλογές συγκεκριμένων τραγουδιών τα οποία θα επιθυμούσατε να ακούσετε. Βεβαίως πάντα μπορείτε να εμπιστευτείτε την εμπειρία του DJ και να αφεθείτε στις μουσικές του επιλογές. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι απαιτήσεις του κόσμου όσον αφορά τη μουσική βάπτισης η τη μουσική ενός παιδικού πάρτυ. Ο συνδυασμός των δικών σας απαιτήσεων με την εμπειρία του DJ θα οδηγήσει στο τέλειο αποτέλεσμα για τη μουσική κάλυψη της βάπτισης του παιδιού σας. Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που σχετίζονται με το dj βάπτισης.