Στην ενότητα αυτή, δηλαδή στο blog της ιστοσελίδας μας, έχουμε αφιερώσει αρκετά άρθρα για να προτείνουμε ιδέες ώστε να διοργανώσετε επιτυχημένα πάρτυ. Δύο είναι οι τρόποι για να πετύχει 100% ένα πάρτι. Ο πρώτος είναι η άρτια οργάνωση. Και ο δεύτερος είναι οι καινοτομίες. Και στις δύο περιπτώσεις μπορούμε να σας προτείνουμε όσες ιδέες και όσες συμβουλές θέλετε βγαλμένες από την εμπειρία μας. Όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν διοργάνωση πάρτυ ο πρώτος που θα μπει στο χώρο είναι ο dj. Έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρούμε όλους όσους θα μπουν στο χώρο διοργάνωσης του πάρτυ για να εκτελέσουν μία εργασία είτε μικρή είτε μεγάλη. Καλώς ή κακώς παρατηρούμε τα πάντα και έχουμε μία αντίληψη και τον τρόπο που εκτελούνται οι εργασίες από όλα τα συνεργεία που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Αυτή την αντίληψη και αυτή την εμπειρία μεταφέρουμε στα άρθρα μας αυτό το blog.

Άρτια οργάνωση ενός πάρτυ

Όταν όλα λειτουργούν τέλεια στο πάρτι τότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι καλεσμένοι θα περάσουν καλά.  Όσο καλύτερα πώς οργανώσετε το catering, τα ποτά και τη μουσική τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα επιτυχίας για το πάρτι σας. Αντίθετα εάν δεν δώσατε τόσο μεγάλη βαρύτητα στην οργάνωση της εκδήλωσης και απλά ελπίζετε να πάει καλά τότε η πιθανότητα επιτυχίας μειώνεται. Από την άλλη εάν δώσετε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες του πάρτυ και τις μικρές και τις μεγάλες τότε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όλα θα κυλήσουν ιδανικά και θα οργανώσετε το τέλειο πάρτυ.

Συμβουλές για την άρτια οργάνωση ενός πάρτι

Θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες και να δώσουμε άπειρες συμβουλές για τον τρόπο που θα οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο το πάρτι σας. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τον τρόπο που θα συνεννοηθείτε με τον dj ή με το catering ή με τον ιδιοκτήτη του χώρου. Θα μπορούσαμε να μπούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς θα ζητήσετε από τον κάθε επαγγελματία που θα συμμετάσχει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό στη διοργάνωση του πάρτι σας.  Όμως όλες οι συμβουλές διοργάνωσης τελικά συνοψίζεται σε μία και μοναδική. Και αυτή η μοναδική συμβουλή είναι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη τους. Να δώσετε σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και να επιβεβαιώσετε ότι γίνονται όλα ακριβώς όπως σας τα υποσχέθηκαν. Το μυστικό στην οργάνωση δεν είναι να κάνετε περίπλοκα και εντυπωσιακά πράγματα. Αυτό που έχει σημασία είναι τα απλά πράγματα να εκτελεστούν σωστά. Η επιτυχία ενός πάρτι κρύβεται στις λεπτομέρειες. Και αυτές τις λεπτομέρειες παρακαλούμε θερμά να προσέξετε στην επικοινωνία με τον κάθε επαγγελματία. Μεταξύ των επαγγελματιών του πάρτι περιλαμβάνω μαστε και εμείς, οι DJ. Θα ήταν χαρά μας να ζητήσετε προκαταβολικά να σας ενημερώσουμε για την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά τη διοργάνωση  όσον αφορά τον DJ του party.

Ανάθεση εργασιών πάρτυ σε επαγγελματίες

Σαφώς δεν θα τολμούσαμε θα σας προτείνουμε να γίνετε πιο ειδικοί από τους επαγγελματίες. Αυτό όμως το συνιστούμε θερμά να κάνετε είναι να ζητήσετε από τους επαγγελματίες θα σας εξηγήσουν ακριβώς τι θα κάνουν και να επιμείνετε να επιβλεψετε ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν είμαστε ειδικοί στο catering για να σας προτείνουμε το κατάλληλο φαγητό για δεξίωση γάμου ή για bachelor party για πάρτυ αποφοίτησης. Μπορούμε όμως να σας διαβεβαιώσουμε ότι αν δεν είναι και θα κατανοήσετε την παραμικρή λεπτομέρεια που να σου προτείνω επαγγελματίας υπάρχει περίπτωση κάτι να στραβώσει. Θα πρέπει να γνωρίζετε από πριν ποια είναι η δουλειά που αναθέτετε στον ειδικό. Προφανώς πριν ξεκινήσει το πάρτι θα πρέπει εσείς οι ίδιοι έχετε επιβεβαίωση ότι ο λειτουργούν σωστά. Ότι όλα έγιναν όπως ακριβώς σχεδιάστηκαν. Αυτή είναι η μοναδική συμβουλή που σας δίνουμε. Μπορούμε όμως να σας εγγυηθούμε ότι είναι η καλύτερη αναγκαία συνθήκη για την επιτυχία ενός πάρτι.

Εμπιστευόμαστε αλλά και ελέγχουμε τους επαγγελματίες

Πάντα είμαστε υπέρ της ανάθεσης εργασιών σε επαγγελματίες και όχι σε ερασιτέχνες. Όχι όμως με κλειστά μάτια. Ανέμενε εμπιστευόμαστε τον επαγγελματία φροντίζουν όμως να το ελέγξουμε κιόλας. Ας πάρουμε παράδειγμα τη μεταφορά πιάνου. Πρόκειται για μία δύσκολη μεταφορική εργασία την οποία είναι σχεδόν αδύνατο να το πραγματοποιήσει μόνος του ένας ιδιώτης. Σαφώς θα πρέπει να επιλέξει την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία με εξειδίκευση στη μεταφορά μουσικών οργάνων. Εμείς έχουμε συνεργαστεί με εταιρείες μεταφοράς πιάνου και γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες. Όταν όμως ένας δεν γνωρίζει θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να εμπιστευτεί αυτό το τόσο πολύτιμο μουσικό όργανο χωρίς να ελέγξει ότι όλα θα πάνε καλά; Θα εμπιστευόμαστε ποτέ τη μεταφορά πιάνου χωρίς να δείτε πώς ακριβώς θα γίνει το αμπαλάρισμα και Εάν όντως ήρθε ο γερανός ο οποίος θα κατεβάσει από τον όροφο και θα το ανεβάσεις στο νέο όροφο εκεί που θα τοποθετηθεί; Σαφώς θα θέλατε να έχετε από πριν ολοκληρωμένη εικόνα για τη μεταφορά του πιάνου σας. Ακριβώς το ίδιο συναίσθημα να κάνετε και για τη διοργάνωση του πάρτυ σας. Ναι μεν να το εμπιστευτείτε στους ειδικούς αλλά να διατηρήσετε την επίβλεψη σε όλες τις λεπτομέρειες ακόμα και στην πιο μικρή.

Μουσική από το dj του party

Όσον αφορά τη μουσική έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε πάσης φύσεως μουσικές σχολές. Έχουμε τη γνώση την εμπειρία αλλά και τη δυνατότητα θα παίξουμε ρεμπέτικα, jazz, blues, δημοτικά τραγούδια, σύγχρονα και παλιά λαϊκά τραγούδια. Αρκεί να μας έχετε ενημερώσει για τις μουσικές επιλογές της παρέας σας. Πριν από κάθε πάρτι η κάθε γαμήλια δεξίωση κανονίζουμε μία συνάντηση με το διοργανωτή της εκδήλωσης στην οποία ζητούμε να μας ενημερώσει για όλα τα τραγούδια που θα ήθελε να ακουστούν όπως επίσης και για όλα τα είδη της μουσικής που θα ήθελε να ακούσει ή να αποφύγει στο πάρτυ του. Εάν έχετε στο μυαλό σας η διοργάνωση ενός πάρτι μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να συζητήσετε με το dj του party για τη διοργάνωση της δικής σας εκδήλωσης.

Ο DJ επιλέγει μουσική  γάμου

Εξίσου σημαντική είναι η συνεισφορά του DJ γάμου στην επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσης. Από τη στιγμή που το ζευγάρι θα εισέλθει στο διάδρομο μέχρι την αναχώρησή σας ως νεόνυμφοι, η μουσική του γάμου θέτει τον τόνο για τη γαμήλια δεξίωσή σας. Αλλά με τόσες πολλές κλασικές επιτυχίες και μοντέρνα τραγούδια για να διαλέξετε, η επιλογή των καλύτερων τραγουδιών γάμου (και η αποφυγή ακατάλληλων μελωδιών) μπορεί να νιώσει θα φέρει μπροστά σε διλήμματα στην αρχή. Ευτυχώς, έχουμε μεγάλη μουσική έμπνευση για  όλες τις στιγμές της γαμήλιας δεξίωσης.  Στην εταιρεία μας υπάρχουν εξαιρετικά έμπειροι dj για τη διοργάνωση γάμου. Σας προτείνουμε μουσική για την προετοιμασία,  για το κόψιμο της τούρτας  καθώς και για όλες τις υπόλοιπες κρίσιμες στιγμές στο γάμο σας.