Μπορεί οι δεξιώσεις των γάμων να είναι ένας από τους κλάδους που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που ο κορωνοϊός έχει καταφέρει να εξοντώσει μέχρι στιγμής, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα, αφού μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αποφασιστεί πότε θα επιτραπούν οι δεξιώσεις γάμων που πραγματοποιούνται σε κτήματα.

Γαμήλιες εκδηλώσεις

Παρ’ όλα αυτά ο τρόπος που διεξάγονται οι γαμήλιες εκδηλώσεις θα είναι επηρεασμένος από τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, όπως συμβαίνει συνολικά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Κατ’ αρχήν οι λεγόμενες αποστάσεις θα πρέπει να τηρούνται, και αυτό επιτυγχάνεται με την πιο αραιή διάταξη στα τραπέζια και τις καρέκλες, απαραίτητα σε κάθε τραπέζι είναι τα αντισηπτικά σε υγρή μορφή, ενώ επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για την υγεία των καλεσμένων σας είναι ο αριθμητικός περιορισμός τους και αυτό το καλοκαίρι είναι στους 100. Ακόμα και αν έχετε ένα ευρύτερο φάσμα συγγενών και φίλων η λίστα των καλεσμένων θα πρέπει να αναθεωρηθεί όσο γίνεται προς τα κάτω.

Προετοιμασία γάμου

Όμως δεν πρέπει να απογοητεύεστε γιατί όλοι γνωρίζουμε πως ο γάμος είναι και παραμένει, παρά την πανδημία, μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού. Η διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης είναι το γεγονός εκείνο που θα επιθυμείτε να θυμάστε για πολλά χρόνια αργότερα και σίγουρα θα αναπολείτε. Για αυτό είναι απαραίτητο να είναι άψογα σχεδιασμένο. Φανταστείτε να τα κανονίζετε όλα για τόσους μήνες, να έχει επιλέξει η νύφη το νυφικό και τις μπομπονιέρες ο γαμπρός το κουστούμι και οι δύο μαζί τις βέρες, την εκκλησία, τον χώρο δεξιώσεων, τα λουλούδια και κάτι να πάει στραβά από τη λάθος επιλογή μουσικής στο πάρτι του γάμου! Ιδιαίτερα η μουσική θέλουμε να είναι η πλέον κατάλληλη, έτσι ώστε οι καλεσμένοι μας να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Συνεργασία με το DJ για την επιλογή της μουσικής

Για το λόγο αυτό, επιλέξτε εμάς για να σας βοηθήσουμε να απελευθερωθείτε από περιττά άγχη σχετικά με την προετοιμασία και την επιλογή της μουσικής και ας το οργανώσουμε αυτό το event παρέα. Αναλαμβάνουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό σας για μία παραμυθένια μουσική επένδυση του γάμου σας και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να σκεφτείτε τα τραγούδια που θέλετε να ακουστούν στο γαμήλιο πάρτι σας. Το παραμύθι ξεκινάει με την πιο εντυπωσιακή είσοδο που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των ανθρώπων που ήρθαν να μοιραστούν μαζί σας αυτές τις στιγμές, ακολουθεί ίσως η πιο σημαντική στιγμή της βραδιάς, ο πρώτο χορό του ζευγαριού με το πιο ρομαντικό τραγούδι της επιλογής σας φυσικά, και συνεχίζεται με το τραγούδι εκείνο που θα ντύσει μουσικά την κοπή της γαμήλιας τούρτας, ενώ επίσης μπορούμε να ντύσουμε μουσικά τον χορό πατέρα κόρης, αλλά και το πέταγμα της ανθοδέσμης.

Μουσική στο γάμο

Η μουσική που θα ακουστεί σε όλες τις περιπτώσεις θα είναι ξεκάθαρα σύμφωνη με τις προτιμήσεις σας, το προσωπικό σας γούστο και στιλ. Η γαμήλια εκδήλωση σας θα είναι ξεχωριστή από την αρχή μέχρι το τέλος. Σε πλήρη αρμονία με όλη την υπόλοιπη βραδιά δημιουργούμε ξεχωριστές μελωδίες που να συμβαδίζουν με τις δικές σας προτιμήσεις. Μην ξεχνάτε πως κάθε τέλεια και συγκινητική στιγμή συνοδεύεται από ένα τραγούδι και πως το πάρτι σας θα είναι άψογο με τη μουσική επένδυση που θα επιλέξουμε μαζί! Σας υποσχόμαστε μια βραδιά γεμάτη μουσική απόλαυση!
Όμως τι προσφέρει ένας επαγγελματίας DJ και γιατί να τον προτιμήσετε από ένα φίλο; Μπορεί πλέον να υπάρχουν στη διάθεση όλων μας συσκευές και εφαρμογές που δημιουργούν μουσικές λίστες και χρησιμεύουν στην ανάμειξη τραγουδιών, αλλά για τον γάμο σας σίγουρα επιθυμείτε την πιο επαγγελματική λύση, που δεν είναι άλλη από τον DJ γάμων. Σίγουρα δεν θέλετε το πάρτι του γάμου σας να καταλήξει να είναι ένα απλό πάρτι με φίλους, γιατί πρόκειται για μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη και προϋπόθεση σε κάτι τέτοιο είναι να μην βαρεθεί κανείς από τους παρευρισκόμενους ούτε λεπτό.

DJ γάμου με εμπειρία

Ο DJ γάμου έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει μουσικά ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων με διαφορετικά γούστα, προτιμήσεις και προσλαμβάνουσες, μέσα από το κατάλληλο πάντρεμα διαφορετικών ειδών μουσικής που δεν θα θυμίζει ερασιτεχνική playlist. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως έχει στη διάθεσή του ηχοσύστημα επαγγελματικών προδιαγραφών, μαζί με το οποίο έχει και εξοπλισμό εφεδρικό, έτσι ώστε να διασφαλιστεί το ότι η γαμήλια δεξίωσή σας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, όπως είναι η κακή ποιότητα ήχου ή το να μην υπάρχει καθόλου ήχος εξ αιτίας ενός πολύ οικονομικότερου και μη αποτελεσματικού εξοπλισμού. Και όλα αυτά σας τα παρέχει σε τιμές προσιτές. Η πρόσληψή του, επομένως, δεν απαιτεί πολλά χρήματα και σας δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την ποιότητα του πάρτι σας και θα κάνει τη διαφορά στη διασκέδαση τη δική σας και των καλεσμένων σας.

Επαγγελματίας DJ

Επιπλέον, προσλαμβάνοντας τον επαγγελματία DJ στο γάμο σας δημιουργείται και μία επαγγελματική εικόνα στο πάρτι, με τη σωστή ενδυμασία του και την επαγγελματική του συμπεριφορά, που δεν θα περιλαμβάνει πρόχειρες στιγμές που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Κάποιος ερασιτέχνης, για παράδειγμα, μπορεί να μην έχει πλήρη αντίληψη του σημαντικού ρόλου που έχει να επιτελέσει στη διοργάνωση της γαμήλιας εκδήλωσης σας. Ο επαγγελματίας DJ είναι υποχρεωμένος να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό στο χώρο σας, να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε και με το τέλος του πάρτι να μαζέψει τα πάντα και να εκκαθαρίσει τον χώρο, να τον αφήσει όπως τον βρήκε. Κάποιος που είναι επαγγελματίας προσέχει πολύ όχι μόνο όλα να είναι στην εντέλεια και να μη γίνει καμία καταστροφή την πολύτιμη αυτή ημέρα, αλλά φροντίζει να φέρεται με τρόπο επαγγελματικό και πριν από αυτή, με το να ανταποκρίνεται άμεσα σε κλήσεις σας και μηνύματά σας και με το να διασφαλίζει ότι ικανοποιούνται οι ανάγκες σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Dj για παρτυ

Για τους λόγους αυτούς, σας καλούμε να μας επιλέξετε και να αξιοποιήσετε τον επαγγελματισμό μας, τον άρτιο εξοπλισμό μας και τη διάθεσή μας να συνεργαστούμε μαζί σας και να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία για τη γαμήλια δεξίωσή σας. Είσης αναλαβάνουμε κάλυψη εκδηλώσεων ως dj για παρτυ. Εάν θέλετε να διοργανώσετε το παρτυ του παιδιού σας τότε μπορείτε να αναθέσετε να σας στείλουμε εξειδικευμένο dj για party και να σας χαρίσουμε αξέχαστες μουσικές στιγμές. Το πάρτι του γάμου σας είναι για εσάς η πιο ευτυχισμένη προσωπική σας στιγμή και για μας η πιο δημιουργική στιγμή μας, έτσι ώστε να έχει το προσωπικό σας γούστο και το προσωπικό σας χρώμα, ό,τι δηλαδή μπορεί να το κάνει μοναδικό.