Αναλαμβάνουμε τη μουσική κάλυψη κάθε εκδήλωσης. Η εταιρεία μας διαθέτει επαγγελματίες dj για πάρτυ και DJ γάμου. Δημιουργήσαμε αυτό το blog για να μεταφέρουμε την εταιρεία μας μέσα από όλες αυτές τις εκδηλώσεις. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι όσοι έχουνε κάποια εμπλοκή με τέτοια θέματα ο πρώτος επαγγελματίας που θα μπεις στο χώρο της εκδήλωσης είναι ο dj. Επίσης ο πρώτος επαγγελματίας του οποίου θα απολαύσουν τις υπηρεσίες οι προσκεκλημένοι πάλι είναι ο dj. Διότι όταν κάποιος προσέρχεται σε ένα πάρτυ πρώτα ακούει, μετα βλέπει, μετά πίνει και μετά τρώει.

Οι μουσικές επιλογές από τον dj του party είναι που θα δώσουν το πρώτο ερέθισμα και θα επηρεάσουν τη διάθεση του κάθε καλεσμένου που προσέρχεται. Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει και παρουσιάζουμε κομμάτια από την εμπειρία μας ώστε να γνωρίζετε τι να προσέξετε και τι να αποφύγετε κατά τη διοργάνωση ενός πάρτι.

Επιλογή τοποθεσίας για το πάρτι

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν ξεκινάτε τη διοργάνωση ενός πάρτι είναι η τοποθεσία,  Σαφώς ο πιο οικονομικός τρόπος για το σπίτι.  Αυτό όμως δεν αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή, ειδικότερα εάν έχετε στο μυαλό σας να τους καλέσετε μεγάλο πλήθος ατόμων.  Αλλά και σε μικρό πλήθος ατόμων θα πρέπει να συνυπολογίσετε τις φθορές του σπιτιού καθώς και το κόστος καθαρισμού μετά τη λήξη του πάρτυ. Έχει όμως το πλεονέκτημα της οικειότητας που θα νιώσουν οι φίλοι στο σπίτι σας. 

Επιπλέον για κάποιους άλλους ανθρώπους δίνει τη δυνατότητα επίδειξης πλούτου το οποίο δεν είναι αμελητέο ειδικά σε κάποιες ειδικές κατηγορίες συμπολιτών μας.  Επίσης η διοργάνωση ενός πάρτι στο σπίτι έχει το μειονέκτημα της αναγκαίας συναίνεσης από τους γείτονες.  Σαφώς θα περιορίσει τις μουσικές επιλογές του DJ στο πάρτυ. Αλλιώς είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με την αστυνομία  εάν το πάρτι συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  όλες αυτές τις παραμέτρους θα πρέπει να τις συνυπολογίσει κανείς πριν ξεκινήσει τη διοργάνωση πάρτυ.

Διοργάνωση πάρτυ σε χώρο εκδηλώσεων

Η καλύτερη ιδέα στην οποία συμφωνούν οι περισσότεροι dj της εταιρείας μας που έχουν ασχοληθούμε διοργάνωση πάρτυ είναι ένα επιλέξετε ένα χώρο εκδηλώσεων.  Υπάρχουν πολλοί χώροι εκδηλώσεων τόσο μέσα στην Αθήνα όσο και έξω από την Αθήνα.  Όσο απομακρυνόμαστε από το κέντρο της πόλης τόσο πιο ευρύχωροι θα είναι οι χώροι εκδηλώσεων που μπορείτε να επιλέξετε.  υπάρχουν καταπληκτικά κτήματα εκδηλώσεων κοντά στην παραλία μετά τη Γλυφάδα. Εναλλακτικά μπορείτε αν βρείτε  εξαιρετικά κτήματα εκδηλώσεων σε πιο βόρειες περιοχές μετά την Κηφισιά και μέχρι την άλλη παραλία της Αττικής. 

Οι κρισιμότερες παράμετροι που καθορίζουν την επιλογή χώρου είναι το πλήθος των ανθρώπων που θέλετε να καλέσετε στο πάρτυ σας καθώς και ο προϋπολογισμός το μπάτζετ της εκδήλωσης. Όμως η διοργάνωση ενός πάρτυ σε κτήματα εκδηλώσεων κοστίζει πολύ περισσότερο.  Είναι όμως μία επιλογή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των καλεσμένων σας και θα συζητιέται για πολύ καιρό.  Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε αυτό το συνιστούμε τα κτήματα εκδηλώσεων για τη διοργάνωση του πάρτι σας.  μιλώντας από την οπτική γωνία του DJ η διοργάνωση ενός πάρτι σε κτήμα εκδηλώσεων μας δίνει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουμε πολλές μουσικές πτυχές και να δυναμώσουμε να χαλαρώσουμε την ένταση ανάλογα με τις διακυμάνσεις του κεφιού.

Επιλογές διοργάνωσης που εξαρτώνται από το πλήθος των ατόμων

Το πλήθος των παρευρισκομένων σε μία εκδήλωση Σαφώς και καθορίζει τις επιλογές του DJ.  Σε περιπτώσεις διοργανώσεις πάρτυ λίγων ατόμων τότε Υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε απευθείας παραγγελίες και ουσιαστικά οι παρευρισκόμενοι να καθορίζουν λεπτομερώς τη ροή της μουσικής.  αντίθετα όταν έχουμε μεγάλο πλήθος Τότε ναι μεν επιτρέπονται οι λεγόμενες παραγγελίες όμως δεν μπορεί ο καθένας να ζητάει όποτε θέλει το τραγούδι που θέλει όποτε θέλει διότι θα χαλάσει η ροή της μουσικής και θα στεναχωρηθεί μεγάλη μάζα των καλεσμένων. Όσο περισσότεροι καλεσμένοι το πάρτι  τόσο δυσκολότερο το έργο του DJ. Αλλά  και τόσο πιο ωραίο γιατί όσο μεγαλύτερες οι απαιτήσεις τόσο πιο ενδιαφέρουσες οι μουσικές επιλογές 

Η σημασία του φαγητού σε ένα πάρτυ

Ίσως η σημαντικότερη παράμετρος που θα καθορίσει την αποτυχία την αποτυχία του πάρτι, μετά από την επιλογή του DJ για πάρτυ που θα βάλει μουσική, είναι η επιλογή του catering το οποίο θα επιλέξετε τους μεζέδες η για ολοκληρωμένο φαγητό. Καλώς ή κακώς από αρχαιοτάτων χρόνων και διασκέδαση συνδεόταν πάντα με το φαγητό. Δεν είναι δυνατόν Οι καλεσμένοι στο πάρτυ σας να χορεύουν όλη τη νύχτα χωρίς να τρώνε τίποτα. Θα τολμούσαμε να πούμε ότι το φαγητό είναι πολύ σημαντικότερο από το αλκοόλ. Διότι το πολύ αλκοόλ οδηγεί στην κατάρρευση ενώ δεν κάνω ποιητικό φαγητό προσφέρει στους προσκεκλημένους αδύναμες για να συνεχίσουν να χορεύουν και να περνάνε καλά. Η πλήρης απουσία φαγητού από ένα πάρτυ σίγουρα δεν ενδείκνυται. Στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει επαρκής ποσότητα από ξηρούς καρπούς. Το ιδανικό είναι να θέσετε το φαγητό σε εξειδικευμένο κέτερινγκ.

Μουσικές επιλογές του DJ σε πάρτι

Για να μπορέσει ο DJ να επιλέξει τις κατάλληλες μουσικές επιλογές θα πρέπει να γνωρίζουν τις απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα. Θα πρέπει να τις γνωρίσει όσο νωρίτερα ώστε να είναι σε θέση να προετοιμάσει την κατάλληλη μουσική αλλά είχε τους συνδυασμούς μεταξύ των κατάλληλων μουσικών επιλογών. Ας υποθέσουμε ότι το πάρτι έχει λίγους καλεσμένους. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερα για τα μουσικά γούστα αυτόν ώστε να μπορέσει να τους ενθουσιάσει με πολύ ψαγμένες μουσικές επιλογές πάνω στο είδος μουσικής που ακούνε. Εάν αντίθετα το πάρτι έχει αρκετά μεγάλο πλήθος καλεσμένων τότε θα πρέπει ο DJ να γνωρίζει όλες τις μουσικές σχολές που επιθυμούν οι καλεσμένοι ακολουθούν στο πάρτι ώστε να μπορέσεις να τις συνδυάσει μεταξύ τους.

Σαφώς και το έργο του DJ έχει πολύ μεγάλη εξάρτηση από το πλήθος των καλεσμένων. Όπως επίσης και από το φαγητό. Εάν στο πάρτι υπάρχει φαγητό τα θα πρέπει να μεριμνήσει ώστε πρώτα Οι καλεσμένοι να φάνε να τελειώσουν όλο το φαγητό τους και μετά θα αρχίσει το κέφι. Αντίθετα εάν δεν υπάρχει φαγητό τότε ο DJ του παρτυ θα κάνει άλλη διαρρύθμιση των μουσικών επιλογών κατά τη διάρκεια τςη εκδήλωσης. Ένα από τα πρώτα ζητήματα στα οποία θα πρέπει να ενημερώσουμε τον dj είναι το θέμα του πάρτυ. Είναι η πληροφορία από την οποία θα ξεκινήσουμε την ενημέρωση του DJ. Διότι άλλες είναι οι μουσικές επιλογές που θα πρέπει να ακουστούν σε ένα πάρτι αποφοίτησης από το λύκειο και άλλες αυτές που θα παίξω σε ένα bachelor party που σηματοδοτεί τη λήξη της εργενικης ζωής. Οι Dj της εταιρείας μας είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν πάσης φύσεως μουσικές απαιτήσεις σε όλα τα είδη πάρτυ και εκδηλώσεων.