Έχουμε δημιουργήσει αυτό το blog για να ενημερώνουμε τους διοργανωτές πάρτυ, γάμων, βαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων σχετικά με όλες τις παραμέτρους που πρέπει να εξεταστούν ώστε να πάει καλά η εκδήλωση. Καθώς διαβάζετε τα άρθρα μας μπορεί να παρασυρθείτε και να νομίζετε ότι η ουσία στη διοργάνωση ενός πάρτι βρίσκεται στο catering ή στην τοποθεσία ή στα ιδιαίτερα εφέ. Εάν έχετε καταλάβει κάτι τέτοιο τότε βρίσκεστε σε εντελώς λανθασμένο δρόμο. Η ψυχή ενός πάρτι είναι ο dj. Ένα πάρτι είναι σαν μία ορχήστρα της οποιας μαέστρος είναι ο dj. Οι μουσικές επιλογές από τον dj του party είναι εκείνες που ενορχηστρώνουν τη διακύμανση του κεφιού. Το πότε θα ανέβει και πότε θα κατέβει το κέφι καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από το dj. Οι υπόλοιπες παράμετροι όπως για παράδειγμα το αλκοόλ το φαγητό και η διακόσμηση παίζουν απλά βοηθητικό ρόλο. Χωρίς αυτό να συμβαίνει ότι η διοργάνωσε το πάρτι ταυτίζεται με την επιλογή του DJ. Για να λειτουργήσει καλά ένα πάρτι θα πρέπει όλα να λειτουργήσουν όπως σχεδιάστηκαν. Ένα πάρτι είναι σαν μία ορχήστρα στην οποία ακόμα και αν ένα και μόνο ένα όργανο δεν παίζει καλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό. Εάν διαβάσετε ένα προς ένα τα άρθρα μας θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να οργανώσετε ένα πετυχημένα πάρτυ.

Η συνάντηση με το dj του πάρτυ

Η διοργάνωση ενός πάρτι ξεκινάει όταν γίνει η συνάντηση με τον dj για παρτι. Η πρότασή μας είναι να μιλήσετε πρώτα με το dj και μετά με όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση σας. Αναλόγως τις αποφάσεις που έχουμε πάρει όταν τις ανακοινώσεις μέσω DJ είναι πολύ πιθανό να μας προτείνει αρκετά ιδιαίτερες επιλογές συνεργατών. Και όταν λέμε ιδιαίτερες εννοούμε προσαρμοσμένες ακριβώς στο συγκεκριμένο είδος της μουσικής η το συγκεκριμένο τύπο των καλεσμένων που έχουμε σχεδιάζει να φέρουμε στο πάρτι μας. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο DJ θα προσαρμόσει τη μουσική ώστε να διατηρήσουμε το κέφι στα ύψη σε όλη τη διάρκεια του πάρτι μέσω των επιλογών που θέλουν να ακούσουν οι καλεσμένοι μας. Στη συνάντηση αυτή θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε όλα τα μουσικά γούστα και όλες τις επιθυμίες των προσκεκλημένων. Όσο περισσότερες οι μουσικές επιλογές τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ποικιλία των τραγουδιών που θα ακούσω στο πάρτυ σας.

Η σημασία της μουσικής στο πάρτυ

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ρόλο του DJ σε ιδιώτη το Α και το ω στο πάρτι είναι η μουσική. Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι πηγαίνουν σε ένα πάρτι είναι για να ακούσουν μουσική και να χορέψουν. Εάν υπάρχει πολύ φαγητό πολύ αλκοόλ ή τα κατάλληλα μουσικά εφέ σίγουρα βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως αυτό που θα ξεσηκώσει τον κόσμο θα τον ανεβάσει στην πίστα και θα τον κρατήσει εκεί είναι αποκλειστικά και μόνο η μουσική. Πριν ξεκαθαρίσεται πλήρως τη συζήτηση με τον dj το πάρτυ δεν θα ήταν σωστή επιλογή να προχωρήσετε σε άλλες επιλογές διοργάνωσης. Θέλουμε να μας ενημερώσετε για όλα τα τραγούδια που αρέσουν στους καλεσμένους σας για να τα συνδυάσουμε με τις δικές μας μοντέρνα χαλκή παλαιότερες μουσικές επιλογές που αποδεδειγμένα κρατάνε το κέφι στα ύψη.

Η σημασία του φαγητού στο πάρτυ

Αμέσως μετά τη μουσική το δεύτερο σημαντικότερο το πρέπει να προσέξετε σε ένα πάρτι είναι το φαγητό. Ναι με ένα tj θα παίζει μουσική όλο το βράδυ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη σοφή λαϊκή παροιμία. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Για να έχουν τη δύναμη οι καλεσμένοι μας να παραμένουν αρκετές ώρες στην πίστα θα πρέπει να τσιμπάνε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε πλήρεις μερίδες φαγητού. Μπορούμε πολύ εύκολα να επιλέξουμε κάποια σνακ τα οποία θα τσιμπάνε οι καλεσμένοι μας για να μη χορεύουν με άδειο στομάχι. Μπορούμε να μιλήσουμε με κάποιο catering το οποίο θα μας φέρει μεζεδάκια και μπουκίτσες διαφόρων ποικιλιών. Το ιδανικό βέβαια είναι να έχουμε κανονικές μερίδες ώστε Οι καλεσμένοι μας πρώτα να φάνε καλά και μετά θα αρχίσω να χορεύουν ακόμα καλύτερα. Αναλόγως το ύφος και το στυλ του πάρτυ που θέλετε να διοργανώσετε ο DJ έχει να σας προτείνει τις κατάλληλες συνεργασίες για το φαγητό των καλεσμένων σας. Μην παραβλέπετε τη γνώμη του DJ πού έχει παίξει μουσική σε πάρα πολλά πάρτυ.

Ποιος ο ρόλος του αλκοόλ στην εκδηλωση

Ο ρόλος του αλκοόλ δεν είναι ασήμαντος, έχετε όμως τρίτος σε σπουδαιότητα μετά από τη μουσική και το φαγητό. Καλό θα είναι να έχουμε ποικιλία από τον ώστε όλοι οι καλεσμένοι να βρουν το ποτό τους. Κάποιοι θέλουν να πιω μπύρα κάποιοι θέλουν να πιούμε κρασί κάποιοι τσίπουρο κάποιοι ουίσκι κάποιοι βότκα ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν ιδιαίτερα ποτά όπως για παράδειγμα το μπράντυ. Είναι σημαντικό να υπάρχουν ποτά για όλους τους καλεσμένους μας ώστε καταρχήν όλοι να νιώσουν άνετα. Δεν έχει σημασία τόσο η ποσότητα των ποτών όσο η ποιότητα του εφημερία συμμετοχής ως dj σε πάρα πολλά πάρτυ μπορούμε να σας πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι το σημαντικό είναι να είναι πολύ καλής ποιότητας τα ποτά. Αλλιώς θα αρχίσουν οι παρενέργειες που θα έχουν πολύ αρνητικές επιπτώσεις στην εξέλιξη του πάρτι. Έλα από το κακής ποιότητας καλό θα ήταν να μην μπει καθόλου στο χώρο της εκδήλωσης. Τέλος να σημειώσουμε ότι το κέφι δεν θα μας το κάνει το αλκοόλ αλλά η μουσική και οι άνθρωποι. Είναι επικίνδυνο να δώσουμε προτεραιότητα στο αλκοόλ γιατί αυτό μπορεί να καταστρέψει εντελώς το πάρτι μας.

Μουσική κάλυψη γάμων

Οι Dj της εταιρείας μας αναλαμβάνουν πλήρως στη μουσική κάλυψη γάμων. Εκεί βεβαίως οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες συγκρινόμενες με ένα απλό πάρτυ. Όπως άλλωστε σε όλους τους επαγγελματίες που συμμετέχουν στη διοργάνωση του γάμου. Για παράδειγμα τους επαγγελματίες ομορφιάς. Όταν πρόκειται για γάμο δεν εμπιστευόμαστε τα blog με συμβουλές ομορφιάς αλλά πηγαίνουμε στους επαγγελματίες. Για παράδειγμα επιλέγουμε πάντα επαγγελματικά προϊόντα προσώπου.Ας επανέλθουμε στο dj του γάμου. Πρώτα από όλα είναι πολύ μεγαλύτερο το πλήθος των εταιριών και των μουσικών επιλογών που θα πρέπει να καλύψουμε. Ξεκινώντας από το σόι της λύσης του γαμπρού και του κουμπάρου και προχωρώντας στους καλεσμένους τόσο της νύφης και του γαμπρού. Ο DJ γάμου καλείται να λύσει ένα δύσκολο παζλ. Θα πρέπει όλοι να ακούσουν το τραγούδι τους και να χορέψουν επαρκώς με τη μουσική που επιθυμούν. Εννοείται πως για όλα αυτά θα πρέπει να ενημερωθεί ο DJ γάμου κατά την αρχική συνάντηση με τους μέλλοντες νεόνυμφους. Αυτή η ενημέρωση αποτελεί τη βάση πάνω στα οποία θα χτίσει ο DJ γάμου και θα ξεδιπλώσει το ταλέντο και την εμπειρία του. Μέσα από τα άρθρα μας θα βρείτε πολλές ιδέες από εξειδικευμένους DJ γάμου.