Ένα από τα κομμάτια του παζλ της επιτυχίας μιας γαμήλιας δεξίωσης αδιαμφισβήτητα είναι ο ρόλος του DJ. Για τη διοργάνωση ενός γάμου θα εργαστούν πολλοί επαγγελματίες. Οι περισσότεροι όμως από αυτούς δεν είναι παρόντες κατά τη διάρκεια του γαμήλιο πάρτυ. Ο μοναδικός επαγγελματίας ο οποίος θα βρίσκεται εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος της δεξίωσης και θα άνοιγε τόσο με το ζευγάρι όσο και με τους καλεσμένους είναι ο DJ γάμου.

Προετοιμασία γάμου

Όταν ένα ζευγάρι διοργανώνει το γάμο του τότε αναθέτει πολλές εργασίες τους κατάλληλους επαγγελματίες. Είναι κοινό μυστικό ότι πολύ μεγάλο βάρος πέφτει στην εμφάνισή της νύφης. Για το σκοπό αυτό επαγγελματίες κομμωτές και επαγγελματίες στο μακιγιάζ χρησιμοποιούν προϊόντα για το πρόσωπο, για τα μάτια για τα χείλη καθώς και προϊόντα για τα νύχια. Οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες αφιερώνουν πολλές ώρες μαζί με τη νύφη. Όμως αυτό γίνεται πριν ξεκινήσει το μυστήριο του γάμου. Από τη στιγμή που η νύφη θα βγει από το σπίτι και θα μετακινηθεί προς την εκκλησία ο μοναδικός επαγγελματίας ο οποίος μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την έκβαση του γάμου είναι ο dj. Διότι μετά το γάμο η νύφη θα πάει στη δεξίωση όπου τα φαγητά έχουν ήδη παρασκευαστεί και οι υπεύθυνοι της εταιρείας catering απλά σερβίρουν. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε μεταβολή στο μενού ήταν τρόπος σερβιρίσματος την ώρα της γαμήλιας δεξίωσης. Αντίθετα αυτός από τον οποίο θα ζητάμε συνεχώς νέες αλλαγές και νέες προτάσεις είναι ο DJ του γάμου. Όσο ανεβαίνει το κέφι τόσο ζητάμε από το dj νέες μουσικές επιλογές για να ικανοποιήσουμε όλους τους καλεσμένους μας.

Στρατηγικές επιλογές από τον dj του γάμου

Πριν ξεκινήσει η δεξίωση η εμπειρία μας έχει δείξει ότι θα πρέπει να έχουμε τεράστια γκάμα επιλογών ώστε να ανταποκριθούμε και στις πιο ιδιαίτερες συνθήκες. Ο DJ του γάμου θα πρέπει να έχει κάνει στρατηγικές επιλογές συνδυασμού τραγουδιών ώστε να μπορέσει να καλύψει κάθε είδος ιδιομορφία στις μουσικές απαιτήσεις που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης. Βεβαίως όταν αναφερόμαστε σε ιδιαίτερες συνθήκες δεν μιλάμε απαραίτητα για δύσκολες συνθήκες υπό την έννοια της αναποδιας. Πολλές φορές η δυσκολία προκύπτει για καλό. DJ καλείται να συγκεράσει τα ακούσματα και τις μουσικές επιλογές πολλών ετερογενών ανθρώπων. Η ετερογένεια αναφέρεται τόσο στην ηλικία όσο και στον τόπο καταγωγής καθώς και στη μουσική Που έχει συνηθίσει να ακούει κάθε ένας από τους καλεσμένους. Αρκετές φορές έχει τύχει μία εντελώς ετερογενής σύνθεση καλεσμένων να οδηγήσει σε απίστευτο κέφι κατά τη διάρκεια του γάμου. Αδιαμφισβήτητα είναι μία δύσκολη κατάσταση για το dj που κάλυπτε τη γαμήλια δεξίωση σας. Είναι όμως ένα ευχάριστο πρόβλημα που έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε και να φέρουμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε αυτή είναι η ομορφιά στη δουλειά ενός DJ. Συνδυάζει μουσικές και να καλύπτει τις απαιτήσεις όλων των παρευρισκομένων. Είτε μιλάμε για γαμήλια δεξίωση είτε για παιδικό πάρτι είναι για dj βάπτισης αλλά και για κάθε είδους πάρτυ.

Ο ρόλος του DJ

Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος του DJ σε κάθε εκδήλωση. Με απλά λόγια Αυτό σημαίνει ότι Οι καλεσμένοι που θα παρευρεθούν στη γαμήλια εκδήλωση στο οποιοδήποτε πάρτι να περάσουν πολύ καλά χωρίς να νοιάζονται για τη μουσική. Ο DJ αφουγκράζεται το σφυγμό της παρέας και προχώρα στις κατάλληλες μουσικές επιλογές. Η εμπειρία μας επιτρέπει να το κάνουμε αυτό με ιδιαίτερη άνεση χωρίς να χρειαστεί να γίνουν πολλές παραγγελίες από τη μεριά των καλεσμένων. Ο καλός DJ καταλαβαίνει ότι θέλει ο κόσμος και του προσφέρει πριν καν το ζητήσει. Έχουμε την εμπειρία να το κάνουμε και το έχουμε κάνει επιτυχώς σε πολλούς γάμους. Στα βίντεο στο κατάλυμα μπορείτε να δείτε σχόλια από ζευγάρια που μας εμπιστεύτηκαν τη μουσική κάλυψη στη γαμήλια δεξίωση τις πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής τους. Επί της ουσίας ο ρόλος του DJ είναι να καταλαβαίνει τι θέλει ο κόσμος και να τους προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα έχω φανταστεί ή θα ήθελαν να ζητήσουν. Εμπιστεύεστε τον καλό DJ γάμο για να μη χρειάζεται να σκέφτεστε συνεχώς τι μουσική παίζει η τι θέλουν να ακούσουν Οι καλεσμένοι σας. Ο ρόλος του καλού DJ είναι να τα κάνει όλα αυτά ο ίδιος και να αφήσει το ζευγάρι να απολαύσει το γάμο του.

Επαγγελματίας DJ γάμου

Ο επαγγελματίας DJ γάμου είναι σε θέση να τα κάνει όλα αυτά χωρίς να κουράσει το ζευγάρι με περιττές λεπτομέρειες. Γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και ποια είναι η πληροφορία που πρέπει να εκμαιεύσει πριν ξεκινήσει η γαμήλια δεξίωση. Η ομάδα μας διαθέτει εξαιρετικά έμπειρος και επαγγελματίες DJ γάμου που είναι σε θέση να διοργανώσουμε μία εκπληκτική γαμήλια δεξίωση. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να μάθετε τι μπορεί να κάνει ο επαγγελματίας dj για το γάμο σας.

Dj για εκδηλώσεις

Εάν θέλετε να μπείτε στο νόημα και να καταλάβετε πώς χειριζόμαστε τις διάφορες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης δεν έχετε παρά να βρεθείτε σε δράση. Το ιδανικό είναι να υπάρξει μία γαμήλια δεξίωση στην οποία έχουμε αναλάβει τη μουσική κάλυψη και να ρθείτε να δείτε πως ακριβώς πραγματοποιούμε όλα όσα υποσχόμαστε. Αυτό όμως είναι δύσκολο Διότι θα πρέπει να συμφωνήσει το ζευγάρι που παντρεύεται. Είναι πολύ πιο εύκολο να δείτε τον dj να βάζει μουσική σε εκδηλώσεις. Πολύ συχνά αναλαμβάνουμε τη μουσική κάλυψη εκδηλώσεων και εκεί είναι πολύ πιο εύκολο να παρακολουθήσετε τη δουλειά μας. Διότι δεν ασχολούμαστε μόνο με μουσική κάλυψη γάμου και βάπτισης. Η ομάδα μας έχει πολύ έμπειρους dj για πάρτυ.

Προτάσεις του DJ

Δημιουργήσαμε αυτό το blog για να δώσουμε απάντηση σε πολλά ερωτήματα που αφορούν τη μουσική κάλυψη dj γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και εκδηλώσεων. Καθένα από τα άρθρα μας δίνει απάντηση σε ερώτημα που σχετίζεται με αυτές τις περιπτώσεις. Η δουλειά μας και η εμπειρία μας μας επιτρέπουν να δίνουμε συμβουλές που θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στα ζευγάρια που προσπαθούν να διοργανώσουν το γάμο τους. Κακά τα ψέματα την ώρα που κάποιος διοργανώνει γάμο τρέχει και δε φτάνει. Χρειάζεται πάρα πολλές συναντήσεις με τους ειδικούς για να αρχίσει κάποιος να αποκρυσταλλώνει μία εκτίμηση για το τι πρέπει να κάνει ώστε να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα στο γάμο του. Οι συμβουλές του DJ μπορούν να σας βοηθήσουν όχι μόνο για τη μουσική κάλυψη αλλά και για πολλά άλλα θέματα που έχουμε διαπιστώσει και παρουσιάζουμε μέσα από το blog μας. Εδώ έχουμε προτάσεις του DJ για πετυχημένο γαμήλιο πάρτυ.