Ήρθε η μαγική στιγμή να διοργανώσετε το πάρτι σας και να φωνάξετε που θα επιμεληθεί τη μουσική κάλυψη. Όποια και αν είναι η αφορμή του πάρτι δεν πρέπει να αφήσετε τη μουσική στην τύχη και θα πρέπει να κάνετε μία καλή συνεννόηση με τον dj του party. Είτε το πάρτι γίνεται επειδή πήρατε πτυχίο, είτε κάνετε πάρτι επειδή απολυθήκατε από το στρατό είτε επειδή βρήκατε μία καλή δουλειά ο DJ είναι εκείνος που θα απογειώσει το κέφι στο πάρτι.

Γενικές απαιτήσεις από το dj για party

Σε γενικές γραμμές αυτό που θέλουμε από το dj στον οποίο αναθέτουμε τη διοργάνωση ενός πάρτι είναι να γίνει κέφι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Άλλωστε ο DJ είναι ο εξειδικευμένος επαγγελματίας ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μεριμνήσει ώστε όλοι οι καλεσμένοι να περάσουν καλά και να μη θέλουν να φύγουν από την πίστα. Είτε έχουμε να κάνουμε πάρτυ ενηλίκων είτε με παιδικό πάρτυ οφείλουμε να εμπιστευτούμε τον dj για να ανεβάσει το κέφι στα ύψη. Εννοείται βέβαια ότι θα πρέπει να έχουμε ενημερώσει το dj για την αιτία που μας οδήγησε στο να διοργανώσουμε το πάρτι όπως επίσης και για τη μουσική που θέλουμε να παίξει.

Επαγγελματίας DJ

Όλοι λίγο-πολύ έχουμε μία άποψη για τη μουσική. Σε γενικές γραμμές όλοι έχουμε βρεθεί σε κλαμπ και έχουμε ζητήσει από το dj του Club να παίξει το αγαπημένο μας τραγούδι. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματία DJ που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει ένα πάρτι με σταθερή ροή κεφιού. Όταν μιλάμε για επαγγελματία DJ δεν αναφερόμαστε στον άνθρωπο ο οποίος θα διεκπεραιώσει τις παραγγελίες των καλεσμένων. Σε μία τέτοια περίπτωση είναι καλύτερο να μην προλάβουμε dj αλλά να αφήσουμε την κονσόλα ελεύθερη και ο καθένας να πηγαίνει και να βάζει ότι μουσική του γουστάρει. Ο DJ έχει στο μυαλό του 10-20 τραγούδια μπροστά Καθώς και τα κομβικά εκείνα τραγούδια που θα του επιτρέψουν να μεταβεί από το ένα είδος μουσικής στο άλλο. Δεν πρέπει να υποτιμούμε το έργο ενός επαγγελματία DJ. Πρέπει να τον εμπιστευόμαστε και να τον αφήνουμε να κάνει καλά τη δουλειά του ώστε να περάσουμε και εμείς καλά στο πάρτυ μας.

Ειδικές απαιτήσεις από το dj για party

Σε γενικές γραμμές παρουσιάσαμε τις γενικές απαιτήσεις που προκύπτουν για το DJ κατά τη διοργάνωση ενός παρτυ. Υπάρχουν όμως και ειδικές απαιτήσεις οι οποίες εξειδικεύονται ανάλογα με το συγκεκριμένο πάρτυ. μία ειδική απαίτηση από το dj του party θα μπορούσε να είναι η εξειδικευμένη μουσική που θέλουμε να ακουστεί στη διάρκεια της βραδιάς. ενδεχομένως η παρέα μας να λατρεύει Τα ρεμπέτικα και να θέλει να κυριαρχήσει το συγκεκριμένο είδος της λαϊκής μουσικής σε όλη τη διάρκεια του πάρτι. Είναι πολύ απλό να διοργανώσουμε ένα τέτοιο πάρτι Αρκεί να γνωρίζουμε τι θα ήθελαν να ακούσουν οι θαμώνες που δεν είναι λάτρεις της συγκεκριμένης μουσικής.  Το δυσκολότερο αλλά και ωραιότερο κομμάτι στο έργο ενός DJ σε party είναι να ταιριάξει ετερογενείς μουσικές ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι . η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους DJ σε πάρτι Κάθε είδους. Έχουμε διεκπεραιώσει αρκετά απαιτητικές δουλειές και ο κόσμος έφυγε πολύ ικανοποιημένος. μπορούμε να ταιριάξουμε Κάθε είδους μουσική απαίτηση τόσο στο Ελληνικό όσο και στο ξένο ρεπερτόριο και να μεριμνήσουμε ώστε να είναι ικανοποιημένοι όλοι οι θαμώνες που θα έρθουν για να διασκεδάσουν στο πάρτυ σας.

Dj σε παιδικό πάρτυ

Άλλη μία ειδική απαίτηση που μπορεί να προκύψει από το dj είναι η διοργάνωση ενός παιδικού πάρτι. ένα πάρτυ ενηλίκων δεν έχει καμία σχέση με ένα παιδικό πάρτυ Όσον αφορά τη μουσική. η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο dj για παιδικά πάρτυ καθώς και ειδικό εξοπλισμό. Επίσης μπορούμε να το συνδυάσουμε με δημιουργική απασχόληση ώστε το πάρτι να γίνει ακόμα πιο ευχάριστο. Ο ειδικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μηχανήματα που παράγουν εφέ φωτισμού και ενθουσιάζουν τα παιδάκια ανεβάζοντας το κέφι. Ο ρόλος του DJ σε παιδικό πάρτυ είναι ίσως η σημαντικότερη παράμετρος επιτυχίας της εκδήλωσης. Αποτελεί τη σημαντικότερη απόφαση που πρέπει να λάβουν οι γονείς ενός παιδιού που γιορτάζει. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι θέλουν τα παιδιά και έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία κατά την κάλυψη εκδηλώσεων με υπηρεσίες dj για παιδικό πάρτυ.

Ο ρόλος του DJ στο γάμο

Σε προηγούμενα άρθρα μιλήσαμε για το ρόλο του DJ γάμου κατά τη διοργάνωση γαμήλιας δεξίωσης. Αδιαμφισβήτητα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μιλήσει με τον dj του γάμου ώστε να γνωρίζει τις μουσικές επιλογές και τα μουσικά γούστα των καλεσμένων. Όλοι ξέρουμε ότι ο ρόλος του DJ στο γάμο είναι πολύ σημαντικός. Σε προηγούμενα άρθρα μας έχουμε αναδείξει το ρόλο του DJ γάμου και πως αυτός μπορεί να επηρεάσει τη θετική έκβαση της γαμήλιας δεξίωσης. Λίγοι όμως γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά του DJ σε ένα πάρτυ.

Σε αναμονή του ανοίγματος της αγοράς

Παρόλο που η καραμπίνα τελείωσε τόσο αίθουσες εκδηλώσεων όσο και τα κτήματα γάμου παραμένουν κλειστά. Αυτό είναι πολύ άδικο διότι δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ κανένα κρούσμα κατά τη διάρκεια γαμήλιας εκδήλωση σε Κτήμα γάμου. Επίσης τα κτήματα γάμων οι επιχειρήσεις με τη μέγιστη απόσταση μεταξύ των καλεσμένων. τα κτήματα γάμου έχουν την πολυτέλεια να έχουν πολύ αραιά τα τραπέζια Κατά συνέπεια να μηδενιστεί ο συνωστισμός που θα παρατηρηθεί κατά τη γαμήλια δεξίωση. Και αυτό είναι πολύ λογικό Διότι τα κτήματα γάμου συνήθως είναι σε απομακρυσμένες περιοχές είναι κοντά στην παραλία είτε σε περιοχές πάνω από την Κηφισιά όπου υπάρχει μεγάλη άνεση χώρου. ίσως τα μοναδικά σημεία στα οποία δεν υπάρχει περίπτωση να προκληθεί συνωστισμός είναι τα κτήματα γάμου.

Συμβουλές για ένα επιτυχημένο πάρτυ

Εάν θέλετε να πετύχει το πάρτυ σας Η πρώτη ενέργεια που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε με τον dj και να του πείτε τι γουστάρει η παρέα. Όταν υπάρχει καλή μουσική προσαρμοσμένη στα γούστα έχεις τις απαιτήσεις της παρέας Τότε είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το πάρτυ θα είναι πετυχημένο. το δεύτερο που πρέπει να προσέξετε είναι το φαγητό. Καλό θα είναι να μιλήσετε με επαγγελματίες και να συνεννοηθείτε με κάποιο catering ώστε να υπάρχει καλό φαγητό σε ικανοποιητικές ποσότητες. όπως και να το κάνουμε σε ένα πάρτι όλοι θα πιούμε άλλος λίγο άλλος πολύ. Είναι προφανές ότι πρέπει να μιλήσουμε για την καθαρότητα και την ποιότητα των ποτών. όμως μετά το ποτό χρειάζεται φαγητό. Πολλοί ασχολούνται με τα αξεσουάρ ομορφιάς για τη νύψη και λίγοι με την επιλογή της μουσικής. Άρα πρώτα από όλα θα πρέπει να μεριμνήσουμε ώστε να υπάρχει ικανοποιητική κάλυψη σε μερίδες φαγητού. εάν υπάρχει καλό φαγητό καθαρά ποτά και καλή μουσική τότε το πάρτυ θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους καλεσμένους.