Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τίθεται το ερώτημα εάν αξίζει τον κόπο να γίνει διοργάνωση πάρτυ με επαγγελματίας DJ και απλά να βάλουμε κάποιο φίλο μας να παίξει μουσική. Χωρίς περιστροφές θα μπούμε στην ουσία του θέματος και θα σας πούμε ότι η διαφορά ανάμεσα σε έναν επαγγελματία και σε έναν ερασιτέχνη DJ είναι η μέρα με τη νύχτα. Όταν ένας άνθρωπος αναλάβει να βάλει μουσική είναι διασκέδαση ένα σύνολο ανθρώπων πρέπει να ξέρει ότι είναι τελείως διαφορετικό από τη μουσική που βάζει για τον εαυτό του. Η διαφορά δεν έγκειται μόνο στην επιλογή των τραγουδιών που θα πρέπει να έχει ικανοποιημένο όλο τον κόσμο. Ένας καλός DJ  για παρτυ πρέπει να έχει τη μουσική παιδεία για να κάνω ποίηση πολλά διαφορετικά και ετερογενή μουσικά γούστα μέσα από την ίδια ροή των τραγουδιών.

Χειρισμός δύσκολων καταστάσεων από το dj

Μιλάμε βεβαίως για τις απλές περιπτώσεις που δεν θα συμβεί τίποτα το παράξενο. Ρώτησα ένα πάρτι υπάρχουν και δύσκολες καταστάσεις στις οποίες Ο επαγγελματίας απλά θα πελαγώσει, θα χάσει την μπάλα και δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Αναφερόμαστε βεβαίως τις περιπτώσεις στις οποίες θα γίνει παρεξήγηση μεταξύ των καλεσμένων. Όταν υπάρχει κέφι και ο κόσμος πίνει αλκοόλ τότε είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν οι κόντρες όχι μόνο για τις μουσικές επιλογές αλλά και με πολλές άλλες αφορμές. Ένας επαγγελματίας DJ έχει την εμπειρία θα δώσει τη λύση ανώδυνα. Ο επαγγελματίας έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές φορές παρόμοιες περιπτώσεις και θα έχει δώσει τη λύση πριν κάνω οικοδεσπότης αντιστοιχία ότι υπάρχει πρόβλημα. Άλλωστε τον επαγγελματία τον χρειαζόμαστε για τα δύσκολα. Στα εύκολα όλοι μπορούν να κάνω τον επαγγελματία. Όταν παρουσιάζονται δυσκολίες εκεί είναι που μετράει η εμπειρία του επαγγελματία DJ και απολαμβάνουμε τους καρπούς της απόφασης να μην ασχοληθούμε ερασιτέχνες.

Τι σημαίνει επαγγελματισμός

Επαγγελματισμός σημαίνει άρτια προετοιμασία αλλά και γνώση ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις του πελάτη. Ας πάρουμε για παράδειγμα μία μεταφορική εταιρεία. Όλοι μπορούμε τα κουβαλήσω τα πράγματα έχοντας την ψευδαίσθηση ότι κάνουμε μετακόμιση. Μία επαγγελματική εταιρεία όμως θα χειριστεί την κατάσταση με ταχύτητα ασφάλεια σιγουριά και αξιοπιστία. Δηλαδή θα πακετάρει τα προϊόντα πρέπει να μεταφέρει. Τα συνεργεία θα έχουν μαζί τους υλικά για αμπαλάζ. Εάν χρειαστεί θα κάνει μετακόμιση με γερανό. Θα μεριμνήσει ώστε τα βαριά αντικείμενα να μεταφερθούν με ασφάλεια χωρίς να καταστρέψουν τους τοίχους. Ανακαίνιση για την ασφαλή μεταφορά των ευαίσθητων αντικειμένων όπως για παράδειγμα μουσικών οργάνων. Εάν μετακόμισε περιλαμβάνεται μεταφορά πιάνου θα έχει φροντίσει που να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Αυτό ακριβώς σημαίνει επαγγελματισμός. Παρομοίως στη δουλειά του DJ περιλαμβάνονται δυσκολίες και ιδιαιτερότητες που ενδεχομένως δεν σας περνάνε από το μυαλό. Ο επαγγελματίας όμως θα γνωρίζει πολύ καλά και έχει την εμπειρία ώστε να τα αντιμετωπίσει εύκολα και σωστά.

Γιατί επιλέγουμε τους επαγγελματίες

Ενδεχομένως αυτό το ερώτημα Δεν θα έπρεπε να τεθεί αλλά θα έπρεπε να είναι αυτονόητη η απάντηση του. Όμως στη σημερινή εποχή με τις γρήγορες εξελίξεις και την ταχύτητα του διαδικτύου τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Για αυτό δεν είμαι στην απάντηση χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το χώρο της ομορφιάς. Μπορείτε να βρείτε πολλά blog με συμβουλές ομορφιάς και να μάθετε πώς να επιλέγετε καλλυντικά. Σίγουρα μπορείτε να βρείτε προϊόντα για το πρόσωπο καθώς και συμβουλές ομορφιάς για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον τύπο σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές προϊόντων για τα μάτια. Σε κάθε γυναίκα ταιριάζουν διαφορετικά προϊόντα. Υπάρχουν άρθρα με συμβουλές ομορφιάς για την επιλογή κάθε τύπου προϊόντων. Θα τολμούσατε όμως να κάνετε μόνοι σας το νυφικό μακιγιάζ ή το νυφικό χτένισμα πριν πάτε στο γάμο σας; Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να τις κάνετε εσείς αυτές τις διαδικασίες πριν από το γάμο της; Η απάντηση προφανώς είναι όχι. Και ο λόγος είναι διότι σε αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται επαγγελματικές υπηρεσίες από επαγγελματία μακιγιάζ ή από επαγγελματία κομμώτρια. Ακριβώς το ίδιο και συμβαίνει και με τον dj σε πάρτι. Εάν θέλετε απλά να παίζει κάποια μουσική στο πάρτυ σας μπορείτε να βάλετε ένα playlist να παίζει να βάλετε έναν ερασιτέχνη φίλο σας να κάνει το dj. Σε περίπτωση όμως που θέλετε όλοι οι καλεσμένοι σας να περάσουν καλά και να υπάρχει πολύ καλή μουσική υπόκρουση αλλά και το κέφι σε υψηλά επίπεδα τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από τον επαγγελματία DJ.

Επιλέγουμε επαγγελματικές υπηρεσίες

Εμείς στην εταιρεία μας μας πάντα επιλέγουμε επαγγελματική παροχή υπηρεσιών. Ας πάρουμε για παράδειγμα την προώθηση της ιστοσελίδας μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μόνοι μας και συγγραφή των προωθητικών άρθρων. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την εμπειρία των επαγγελματικό χειρισμό ενός ειδικού στην προώθηση ιστοσελίδων. Εάν κάνουμε ένα λάθος τότε θα τιμωρηθούμε με Google πέναλτι. Όταν όμως αναθέσουμε την προώθηση της ιστοσελίδας μας επαγγελματία τότε είμαστε σίγουροι ότι δεν θα συμβεί τέτοιο λάθος και δεν θα έχουμε πτώση στα αποτελέσματα κατάταξης. Γνωρίζουμε ότι ο επαγγελματίας seo specialist θα μας ανεβάσει με ασφάλεια στην πρώτη σελίδα της Google.

Συμβουλές για επιτυχημένη γαμήλια δεξίωση

Η σημαντικότερη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου είναι ο γάμος, γιατί ο δικός του είτε ο γάμος των παιδιών του. Πρόκειται για μία ημέρα στην οποία δεν θέλουμε να πάει τίποτα στραβά. Αναφέρθηκε παραπάνω η επιλογή επαγγελματία κομμωτή ή επαγγελματία στο μακιγιάζ θα επιμεληθούν την ομορφιά της νύφης. Είναι προφανές ότι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αφήσουμε στην τύχη τη μουσική κάλυψη της γαμήλιας δεξίωσης. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει το dj στο γάμο των παιδιών σας ή το δικό σας. Έχουμε αναλάβει τη μουσική κάλυψη μεγάλο πλήθος γάμων αλλά και πάρτι κάθε τύπου. Αυτή η εμπειρία μας επιτρέπει να νιώθουμε σιγουριά γνωρίζοντας τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε σε κάθε περίπτωση και σε κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε αυτό και στο γάμο θα παραμείνει στα ύψη και θα φύγω με ένα πλατύ χαμόγελο πάλι καλεσμένοι έχοντας περάσει μία καταπληκτική βραδιά. Από τη γαμήλια δεξίωση θα πρέπει να προηγηθεί μία συνάντηση με τον dj του γάμου ώστε να γνωρίζει τη μουσική που θέλουμε να ακουστεί στη διάρκεια της δεξίωσης. Σίγουρα θα πρέπει να ενημερώσουμε τον dj για τον τόπο καταγωγής των νεόνυμφων ώστε να συμπεριλάβει στη λίστα τα αντίστοιχα τραγούδια. Επίσης είναι αναγκαίο να ενημερώσουμε τον dj το γάμο γιατί οι ομορφιές και ιδιαίτερα μουσικά γούστα κάποιων από τους καλεσμένους. Αυτές οι ιδιαιτερότητες πιθανόν να δώσουν το ερέθισμα για πολύ καλύτερους μουσικούς συνδυασμούς που θα αποτελέσουν το κερασάκι στην τούρτα του κεφιού στο γάμο σας.