Όλοι ονειρευόμαστε το τέλειο πάρτυ θα περάσουμε καλά με τους φίλους μας. Όποια και αν είναι η διοργάνωση πάρτυ σε αυτό το άρθρο θα μάθετε τα μυστικά της επιτυχίας. Πρόκειται για συμβουλές βγαλμένες μέσα από την εμπειρία έμπειρων dj για πάρτυ. Η εταιρεία μας έχει αναλάβει να διοργανώσει πολύ μεγάλο πλήθος πάρτι και γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να προσέξετε ώστε να εχετε το τέλειο αποτέλεσμα να μείνει αξέχαστο σε όλους τους καλεσμένους σας. Έχουμε αναλάβει γαμήλιες δεξιώσεις, βαφτίσεις, πάρτυ γενεθλίων, πάρτυ αποφοίτησης καθώς ειδικές περιπτώσεις διοργάνωσης πάρτυ.

Ο προϋπολογισμός του πάρτι

Όλες οι αποφάσεις που αφορούν τη διοργάνωση του πάρτι ξεκινούν από τον προϋπολογισμό. Άλλες επιλογές που απευθύνονται σε υψηλά βαλάντια με μεγάλους προϋπολογισμούς. Και άλλες επιλογές θα προτείναμε σε χαμηλότερα βαλάντια με μικρό εύρος διαθέσιμων πόρων για τη διοργάνωση του πάρτι. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι πριν ξεκινήσετε να οργανώνεται την εκδήλωση σας και πριν ξεκινήσετε την κουβέντα με τον DJ για party θα πρέπει να έχετε αποφασίσει τουλάχιστον σε γενικές γραμμές που θα κυμανθεί ο προϋπολογισμός σας. Για παράδειγμα ένας μικρός προϋπολογισμός δεν επιτρέπει κέτερινγκ. Αντίθετα ενας μεγάλος προϋπολογισμός επιτρέπει όχι μόνο catering αλλά ενδεχομένως να δίνει τη δυνατότητα για ζωντανή μουσική από ορχήστρα στο πάρτι.

Επιλογές του DJ για παιδικό πάρτυ

Ας ξεκινήσουμε από τις μικρές ηλικίες και βαδίζουμε προς τις μεγαλύτερες. Επιλογές του DJ για παιδικό πάρτυ θα είναι καθόλου εύκολες. Εμείς έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία ως dj σε πάρτυ παιδιών και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν τα παιδιά κάθε ηλικίας. Και καταλαβαίνουμε πολύ καλά το λάθος που κάνουμε κάτι οι γονείς του αναθέτουν τη μουσική κάλυψη παιδικού πάρτυ σε ερασιτέχνες. Θα μας μείνει αξέχαστη η παρουσία μας σε παιδικό αποκριάτικο πάρτι με ερασιτέχνη DJ όποιος έβαζε στα παιδιά μουσική από το καρναβάλι της Πάτρας. Είχε την ψευδαίσθηση ότι τα παιδιά θα κάνουμε κέφι με τη μουσική που αρέσουν στους μεγάλους. Έβαζε σάμπα και περίμενε να χορέψουν τα παιδάκια. Για έναν έμπειρο dj παιδικων πάρτυ αυτή η επιλογή είναι αδιανόητη. Έχουμε παίξει μουσική σε πολλά παιδικά πάρτυ και ξέρουμε πολύ καλά με τα παιδιά δεν χορεύουν σάμπα. Τα παιδιά κάθε ηλικίας έχουν τη δική τους μουσική που έχουν συνθέσει και περιμένουν να χορέψουν σε ένα παιδικό πάρτυ.

Ο DJ επιλέγει μουσική ανάλογα με την ηλικία

Τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι γονείς των παιδιών ξέρουν ότι τα παιδιά κάθε ηλικίας έχουν τη δική τους μουσική. Τα παιδιά του νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του Δημοτικού έχουν συγκεκριμένη μουσική η οποία καθορίζεται από τις παιδικές σειρές και τη μουσική που συνήθισαν να ακούν στο σχολείο. Η μουσική που παίζουμε σε παιδικό πάρτυ μικρών ηλικιών αλλάζει κάθε χρόνο. Δεν παραμένει η ίδια. Δεν σημαίνει ότι επειδή κατάφερα και έφερα εις πέρας επιτυχώς ένα παιδικό πάρτυ παιδιών της πρώτης δημοτικού πριν από πέντε χρόνια μπορώ να το κάνω και τώρα. Ο DJ του παιδικού πάρτυ πρέπει να ενημερώνεται καθημερινά για τη μουσική που αρέσει στα παιδάκια. Επίσης η μουσική που αρέσει στα παιδιά αλλάζει ανάλογα με την ηλικία. Τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού ή του νηπιαγωγείου ακούνε εντελώς διαφορετικά πράγματα σε σύγκριση με αυτά που θέλουν να ακούσουν τα παιδιά της πέμπτης και της έκτης τάξης του δημοτικού σχολείου πάντα.

Διοργάνωση του πάρτι από επαγγελματίες

Η χρυσή συνταγή για να πετύχει ένα πάρτυ είναι να το αναθέσετε σε επαγγελματίες. Αυτό δεν σημαίνει θα πληρώσετε περισσότερα. Το μόνο σίγουρο Εάν συνεργαστείτε με επαγγελματίες είναι θα πάρετε άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Σίγουρα προτείνουμε την ανάθεση σε επαγγελματία dj για πάρτυ. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι σε κάθε πάρτυ προκύπτουν καταστάσεις διαφωνίας μεταξύ των καλεσμένων που ενδεχομένως να οδηγήσουν και σε καβγάδες. Όταν ανάβει το κέφι και μιλάει το αλκοόλ ο άνθρωπος γίνεται ευέξαπτος και μπορεί να παρεκτραπεί. Ας υποθέσουμε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στο πάρτυ σας. Αν έχετε επιλέξει επαγγελματίας DJ τότε δεν θα καταλάβετε καν ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα. Αντλώντας λύσεις από την εμπειρία του ο έμπειρος DJ θα ξεπεράσει το πρόβλημα χωρίς να γίνει αντιληπτό από τον κόσμο. Αντίθετο επαγγελματίας DJ πιθανότατα να εμπλακεί συναισθηματικά υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς και να γίνει ο ίδιος μέρος του προβλήματος. Γιατί ο ερασιτέχνης dj προφανώς είναι φίλος με κάποιους από τους καλεσμένους.  Αυτό σημαίνει ότι προφανώς θα πάρει τη θέση τους και θα υποστηρίξει τη δική τους άποψη στεναχωρώ όντας κάποιους άλλους από τους καλεσμένους σας. Προτείνουμε τη μουσική κάλυψη εκδηλώσεων από επαγγελματία dj για πάρτυ ώστε ο διοργανωτής να μην ασχολείται με τίποτα άλλο εκτός από την επαφή με τους καλεσμένους του.

Γιατί να επιλέξω επαγγελματίες dj

Μόλις εξηγήσαμε μία δύσκολη κατάσταση την οποία ο επαγγελματίας θα χειριστεί εξαιρετικά εύκολα ενώ ο ερασιτέχνης πολύ δύσκολα. Μία τέτοια κατάσταση δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Απλά θα πέσω κακός χειρισμός θα οδηγήσει σε αποτυχία το πάρτι. Ένας δεύτερος λόγος για να επιλέξετε επαγγελματία dj για το πάρτι σας είναι ο οικονομικός. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο εάν χρειαστείτε ένα επαγγελματία της έδωσε λιγότερα χρήματα συνολικά. Διότι Ο επαγγελματίας DJ θα φέρει μαζί του και τον εξοπλισμό του. Ο οποίος περιλαμβάνει ηχητική εγκατάσταση, κονσόλα, ενισχυτή καθώς και τα κατάλληλα ηχεία για να καλύψει πλήρως την εκδήλωση που ανέλαβε. Επομένως έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και δεν ανησυχείτε για τυχόν αστοχία στην επιλογή υλικού. Και βεβαίως δεν θα χρειαστεί ούτε να αγοράσετε να νοικιάσετε εξοπλισμό διότι θα έχει το δικό του DJ του party.

Πάντα επιλέγουμε τους επαγγελματίας

Η άποψή της ομάδας μας είναι πάντα να επιλέγετε τους επαγγελματίες. Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία ως dj σε γάμους. Αυτό μας επιτρέπει να κρίνουμε την εργασία των επαγγελματιών ομορφιάς. Παρατηρούμε πολλές φορές για λόγους οικονομίας να μην επιλέγουμε τον κατάλληλο επαγγελματία και να νομίζουμε ότι θα επιλέξουμε μόνοι μας τα κατάλληλα προϊόντα για το πρόσωπο. Ενδεχομένως εμπιστευόμαστε τα blog με τις συμβουλές ομορφιάς. Είναι πιθανό η νύφη πώς γίνεται να γνωρίζει πως θα χρησιμοποιήσει κάποια προϊόντα για τα μάτια η για την ομορφιά γενικότερα. Είναι όμως σίγουρο ότι δεν έχει την επαγγελματική αντίληψη σε ένα ολοκληρωdjμένο νυφικό χτένισμα και ένα ολοκληρωμένο νυφικό μακιγιάζ. Αυτό και οι συγκεκριμένες εργασίες ανατίθεται σε επαγγελματίες. Και μάλιστα με αυξημένο κόστος λόγω της ιδιαιτερότητας της δουλειάς. Εδώ θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές ομορφιάς. Άλλη μία περίπτωση που πρέπει πάντα να επιλέγουμε τον επαγγελματία είναι η μεταφορά πιάνου. Η συνεργασία μας ορχήστρα στη διοργάνωση πάρτυ μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε πώς μεταφέρονται τα μουσικά όργανα. Δεν έχουμε δει ποτέ ερασιτέχνη να κάνει ικανοποιητικά τη μεταφορά πιάνου. Αυτή η εργασία πρέπει να ανατίθεται μόνο σε έμπειρη και αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία. Η άποψή μας είναι να προτιμάτε πάντα τους επαγγελματίες.