Η επιτυχία της δεξίωσης γάμου εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Σίγουρα παίζει ρόλο η αίθουσα που θα γίνει η δεξίωση καθώς και η εποχή του χρόνου Δηλαδή αν θα γίνει χειμώνα ή καλοκαίρι. Παίζει ρόλο το πλήθος των καλεσμένων καθώς και η ομοιογένεια μεταξύ τους. Το μυστικό για να πετύχει ένα γαμήλιο πάρτυ κρύβεται σε δύο παραμέτρους. Η πρώτη είναι η ποιότητα του φαγητού και η δεύτερη είναι οι επιλογές του DJ. Το φαγητό μπορεί να το δοκιμάσετε πριν κλείσετε το catering. Όμως την ευελιξία του DJ θα είναι δύσκολο να τη δοκιμάσετε διότι θα κριθεί στην πράξη την ώρα του γαμήλιου πάρτι. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία πολλών ετών ώστε να νιώσετε σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα. 

Επιλογές του DJ γάμου

Όταν αναλαμβάνουμε να βάλουμε μουσική σε μία γαμήλια δεξίωση γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε αναλάβει ένα δύσκολο και πολυπαραγοντικό έργο. Οι επιλογές του DJ γάμου προκύπτουν από το ζύγισμα πολλών παραμέτρων. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον τόπο καταγωγής του γαμπρού και της νύφης, τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές που έχει η παρέα του γαμπρού και η παρέα της νύφης καθώς και τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι συγγενείς. Ποτέ δεν είναι DJ βάζει μουσική σε ένα γαμήλιο πάρτυ πρέπει να έχει τις κεραίες ανοιχτές και τις αισθήσεις σε υπερδιέγερση ώστε να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Και ειδικότερα θα λέγαμε όχι μόνο να μη μείνει κανένας παραπονεμένος αλλά να φύγουν όλοι με ένα πλατύ χαμόγελο έχοντας περάσει πολύ όμορφα στη γαμήλια δεξίωση. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε και συγνώμες ζευγαριών και συγγενών όπως τις καταγράψαμε μετά από γάμους στους οποίους αναλάβαμε τη μουσική κάλυψη. Ικανοποίηση των καλεσμένων και το κέφι κατά τη διάρκεια του γάμου είναι η καλύτερη ανταμοιβή για το dj και το ισχυρότερο κίνητρο για να συνεχίσει για να γίνεται ακόμα καλύτερος.

Λίστα τραγουδιών για τη δεξίωση γάμου

Όλοι οι άνθρωποι νομίζουν ότι το έργο του DJ γάμο αρχίζει και τελειώνει με τον καθορισμό της λίστας τραγουδιών. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος και μία εντελώς παραπλανητική αντίληψη. Η λίστα τραγουδιών που θα χρησιμοποιηθεί για τη δεξίωση γάμου είναι απλά ο κορμός πάνω στον οποίο θα χτιστεί η μουσική που θα παίξει στο γαμήλιο πάρτι. Άλλωστε τα τραγούδια της λίστας καλύπτουν το πολύ ένα 10% των συνολικών τραγουδιών που θα ακουστούν στη δεξίωση του γάμου. Σε γενικές γραμμές όταν κάνουμε το ραντεβού με το ζευγάρι για να καταρτίσουμε τη λίστα τραγουδιών της γαμήλιας δεξίωσης Απλά προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα μουσικά γούστα της νύφης του γαμπρού και των συγγενών. Σαφώς και καταρτίζουμε μία λίστα στην οποία θα συμφωνεί στο ζευγάρι. Όμως Ο επαγγελματίας DJ δεν μένει εκεί. Φροντίζουμε να έχουμε πολλές εναλλακτικές επιλογές ώστε να δούμε από τη μία που ομάδα τραγουδιών σε άλλη ομάδα παιδιών με τον πιο ευέλικτο και ευχάριστο τρόπο. Η δυσκολία στο έργο του dj είναι ο συγκερασμός όλων των πολιτικών επιλογών και η χρονική στιγμή που θα γίνει η μετάβαση. Άσε τον κόπο σαν να παρακολουθήσω το βίντεο από κάποια γαμήλια δεξίωση στην οποία έχουμε αναλάβει τη μουσική κάλυψη για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε. Βεβαίως Αυτό δεν μπορεί να γίνει δημοσίως αλλά θα πρέπει να έρχεται σε συνεννόηση με τον dj γάμου.

Συνδυασμός τραγουδιών από το dj της γαμήλιας δεξίωσης

Αφού ολοκληρωθεί το ραντεβού με το ζευγάρι Και καθοριστεί η λίστα τραγουδιών στη συνέχεια ο DJ έχει το ιδιαίτερο ευχάριστο έργο της επιλογής των υπολοίπων τραγουδιών που θα πλαισιώσουν τα επιλεγμένα κομμάτια. Αυτό είναι το ωραιότερο κομμάτι της δουλειάς ενός dj. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος αισθάνεται ο dj σε ένα γάμο όταν βλέπει όλο τον κόσμο να είναι στην πίστα και κανέναν να μη θέλει να καθίσει στο τραπέζι. Και να επιτύχουμε το αποτέλεσμα αυτό προηγείται η μουσική αναζήτηση στους δρόμους των τραγουδιών της Ελληνικής παράδοσης αλλά και της μόδας των προηγούμενων δεκαετιών. Κάθε καινούργιος γάμος προσθέτει ένα λιθαράκι στην εμπειρία του DJ ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να παίξουμε μουσική και να ενθουσιάσουν με τον κόσμο και στο δικό σας γάμο.

Επαγγελματική υποστήριξη γάμου

Όλα τα ζευγάρια θέλουν επαγγελματική υποστήριξη για οτιδήποτε αφορά το γάμο τους. Θέλουμε την καλύτερη εκκλησία και το μεγαλύτερο χώρο για τη γαμήλια δεξίωση. Επιλέγουμε εταιρία catering η οποία θα προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες σίτισης και υψηλό επίπεδο γεύσεων στους καλεσμένους. Κάθε νύφη αναθέτει στους επαγγελματίες την εμφάνιση, το νυφικό, το χτένισμα και το μακιγιάζ. Επιλέγει τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικης και περιποίησης προσώπου. Αλλά και ο γαμπρός δεν θα επιλέξει τυχαία και ανώνυμα προϊόντα ανδρικής περιποίησης.  Σίγουρα θα απαιτήσει τη γνώμη του εξειδικευμένου επαγγελματία. Πόσο μάλλον εάν χρειαστεί και προιοντα για γενια. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε θέση να παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες ηχητικής κάλυψης που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους. 

Επιλογές του DJ για τη βάφτιση

Οι επιλογές του DJ θα βάλει μουσική σε μία βάφτιση καθορίζονται από πολύ λιγότερες παραμέτρους. Συνεπώς το έργο του DJ βαφτίσεις είναι ευκολότερο. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το έργο που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει ο DJ γάμου. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές προτάσεις για παιδικά πάρτυ όπως και για τη μουσική που μπορεί να παίξει στη βάπτιση του παιδιού σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία από βαφτίσεις. Μπορούμε να συζητήσουμε με τους γονείς του παιδιού τα ιδιαίτερα μουσικά γούστα που μπορεί να διαθέτουν. Θα χαρώ πολύ να αναλάβουμε το έργο του DJ στη βάφτιση του παιδιού σας.

Μουσική κάλυψη εκδηλώσεων και πάρτι

Βεβαίως θέλω να λαμβάνουμε μόνο βαφτίσεις και γάμους. Η ομάδα μας διαθέτει τόσο την εμπειρία όσο και τον εξοπλισμό για να αναλάβει τη μουσική κάλυψη σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Μπορούμε να καλύψουμε μουσικά το πάρτι που θα γίνει σε ένα σπίτι όπως για παράδειγμα ένα πάρτι γενεθλίων ή ένα πάρτι αποφοίτησης. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε μουσικά ένα παιδικό πάρτι οπουδήποτε και να γίνει είτε σε παιδότοπο είτε στο σπίτι είτε σε αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι και στη μόδα το τελευταίο καιρό. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να εκφράσετε τις μουσικές ανάγκες για οποιαδήποτε εκδήλωση θέλετε να διοργανώσετε. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε όσον αφορά το dj σε παιδικό πάρτυ.