Η μουσική παίζει καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση της διάθεσης του ανθρώπου. Η επιλογή της κατάλληλης μουσικής μπορεί να φτιάξει ή ναα χαλάσει τη διάθεση που έχουμε σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Πόσο μάλλον στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής ενός ζευγαριού που είναι ο γάμος. Οι επιλογές που θα κάνει ο DJ γάμου μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό το κέφι και το κλίμα κατά τη διάρκεια του γάμου.

Αποφάσεις που λαμβάνουμε μαζί με τον dj γάμου

Για αυτό το λόγο πριν από την τέλεση του μυστηρίου μία από τις σημαντικότερες συναντήσεις είναι η επικοινωνία με τον dj γάμου. Στη συνάντηση αυτή αποφασίζουμε πρώτα από όλα ποιο θα είναι το ύφος της μουσικής που θα ακουστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το ζευγάρι θα πρέπει να πει στο DJ του γάμου εάν σε γενικές γραμμές προτιμά ελληνική ή ξένη μουσική. Κοινή επιδίωξη όλων μας είναι να περάσουν όλοι καλά στο γάμο τόσο το ζευγάρι όσο οι συγγενείς και Οι καλεσμένοι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσεγγίσουμε όσο πιο κοντά γίνεται τα μουσικά γούστα και τα μουσικά ακούσματα του ζευγαριού και των φίλων του. Βεβαίως δεν μένουμε στις έτοιμες επιλογές τραγουδιών αλλά πάντα έχουμε να προτείνουμε πολλούς μουσικούς δρόμους που πραγματικά μπορούν να ενθουσιάσουν και να απογειώσουν το κέφι και τη διάθεση στο γλέντι του γάμου. Εκτιμούμε οτι οι συμβουλές που θα διαβάσετε στο blog μας θα σας βοηθήσουν πολύ. Η συντριπτική πλειοψηφία των blog στο διαδίκτυο ασχολείται με νυφικά χτενίσματα, αξεσουάρ ομορφιάς και αίθουσες δεξιώσεων. Εμείς καινοτομούμε προσπαθώντας να ενημερώσουμε τον κόσμο σε θέματα που αφορούν τη μουσική για το γάμο.

Επιλογές μουσικής από όλα τα μέρη της Ελλάδας

Είναι κοινό μυστικό ότι σε κάθε γάμο το σόι του γαμπρού και το σόι της νύφης θέλουν να χορέψουν τραγούδια του τόπου τους. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η επιθυμία θα πρέπει να γνωστοποιηθεί στο dj που αναλαμβάνει τη μουσική κάλυψη του γάμου. Αυτό που θέλουμε να μάθουμε είναι όχι μόνο ο τόπος καταγωγής αλλά και ιδιαίτερες μουσικές επιθυμίες των στενών συγγενών. Για παράδειγμα θα ήταν απαράδεκτο για τον πατέρα της νύφης να μην χορέψει το αγαπημένο του τραγούδι στο γάμο της κόρης του. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα μέλη της οικογένειας του γαμπρού και της νύφης. Εάν ξέρουμε τα αγαπημένα τραγούδια των γονέων τον αδερφό μου και των στενών συγγενών θα πρέπει να τα αναφέρουμε στο DJ ώστε να τα συμπεριλάβει στη λίστα τραγουδιών του γάμου. Όσο καλύτερα ενημερωθεί ο DJ του γάμου δώσε πιο ευέλικτος θα είναι στις επιλογές τραγουδιών και τόσο καλύτερα θα ικανοποιήσει τα μουσικά γούστα όλων των παρευρισκομένων.

Συνδυασμός μουσικών επιλογών από το dj κατά την εκδήλωση του γάμου

Επιμένουμε στη λεπτομερή ενημέρωση του DJ που θα αναλάβει την μουσική κάλυψη ενός γάμου. Οι μουσικές απαιτήσεις επιβάλλονται τόσο από την ποικιλομορφία του τόπου καταγωγής των στενών συγγενών όπως είναι η καταγωγή της νύφης η καταγωγή του γαμπρού και η καταγωγή του κουμπάρου, πόσο και από τις απαιτήσεις της ίδιας της δεξίωσης για παράδειγμα η ώρα του φαγητού ο πρώτος χορός και τα τραγούδια για το κέφι. Φανταστείτε για παράδειγμα περίπτωση ο γαμπρός να είναι Κρητικός η νύφη Ηπειρώτισσα και ο κουμπάρος Μακεδόνας. Τα Κρητικά τραγούδια, τα ηπειρώτικα τραγούδια και τα μακεδονικά τραγούδια είναι ακούσματα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Σε μία τέτοια περίπτωση ο DJ του γάμου πρέπει να βρει συνδυασμούς ώστε να προγραμματίσει τη μετάβαση από τη μία μουσική ομάδα σε άλλη μουσική ομάδα διατηρώντας το κέφι στο κατακόρυφο. Και αυτές οι επιλογές να συνδυαστούν με το τραγούδι εισόδου, τα τραγούδια του φαγητού καθώς και τα τραγούδια που θα παίζουν όταν το ζευγάρι μετακινείται από τραπέζι σε τραπέζι για να ανταλλάξει ευχές με τους καλεσμένους.

Αφήστε το dj γάμου να σας εντυπωσιάσει

Πολλές φορές τόσο το ζευγάρι όσο και οι γονείς τους θέλουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή κάθε τραγουδιού που θα ακουστεί στο γάμο. Καθώς και ως DJ γάμου θέλουμε να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τις απαιτήσεις των ανθρώπων που θα παντρευτούν ή θα παντρέψουν τα παιδιά τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η άποψή τους είναι και καλύτερη από άποψη του κεφιού που θα γίνει. Σίγουρα είναι ο γάμος τους και αποφασίζουν για όλα. Όμως δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την άποψη του DJ ο οποίος έχει παίξε μουσική σε αρκετές εκατοντάδες γάμων και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι αρέσει στον κόσμο. Για αυτό άλλωστε υπάρχει ειδικός DJ γάμου και δεν βάζει μουσική ένας από τους καλεσμένους ή ένας DJ από κάποιο club. Πλέον η αγορά είναι εξειδικευμένοι και καλό θα είναι να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς για να ακούμε τη γνώμη τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που εντυπωσιάζει όλα τα ζευγάρια είναι η μουσική στο τραγούδι εισόδου. Εδώ έχουμε να σας προτείνουμε καταπληκτικές επιλογές που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και θα ξεχάσετε όλα όσα ξέρατε μέχρι τώρα. Το τραγούδι εισόδου των νεόνυμφων είναι μία ιδιαίτερη πρόκληση για τον dj γάμου διότι πρέπει να βάλει τα δυνατά του να εντυπωσιάσει τους όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Ο κάθε γάμος είναι διαφορετικός

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε οτι ο κάθε γάμος είναι διαφορετικός και αυτό είναι το ωραιότερο κομμάτι στη δουλειά του DJ που παίζει μουσική στη γαμήλια δεξίωση. Στις παραμέτρους που καθορίζουν τη διαφοροποίηση από γάμο σε γάμο είναι όλα όσα αναφέραμε παραπάνω και πολύ περισσότερα. Ήδη αναφέραμε είναι επιλογή τραγουδιών βάση του τόπου καταγωγής και βάσει των μουσικών προτιμήσεων του ζευγαριού. Επίσης έχουμε αναφέρει το τραγούδι εισόδου το οποίο μονοπωλεί μεγάλο κομμάτι της συζήτησης για τον καθορισμό της λίστας τραγουδιών γάμου. Όλες αυτές οι παράμετροι είναι γνωστές πριν ξεκινήσει η δεξίωση του γάμου και μπορούν να συζητηθούν από πριν. Υπάρχουν όμως και παράμετροι που δεν μπορούν να συζητηθούν από πριν διότι προκύπτουν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου. Για παράδειγμα δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια θα είναι η παρέα που θα κάνει το τρελό κέφι ώστε να ενισχύσουμε συνδυάζοντας συναφή τραγούδια για να παρακινήσουμε όλους τους καλεσμένους να ανέβουν στην πίστα. Η αντίδραση των καλεσμένων στα μουσικά ακούσματα είναι μία δυναμική διαδικασία η οποία είναι τελείως διαφορετική από γάμο σε γάμο. Εδώ μετράει πολύ η εμπειρία του DJ ο οποίος έχοντας αντιμετωπίσει στο παρελθόν πολλές συναφείς καταστάσεις ξέρει να χειριστεί κάθε νέα πρόκληση μουσικών απαιτήσεων στη διάρκεια ενός γάμου. Αυτή η εμπειρία είναι ορατή από το πρώτο ραντεβού που θα κάνουμε για να γνωρίσουμε τον dj. Η ομάδα μας διαθέτει εξαιρετικά έμπειρος DJ που έχουν καλύψει μουσικά μεγάλο πλήθος εκδηλώσεων γάμου βάπτισης και παιδικών πάρτυ με τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας Για να ενημερωθείτε για τον τρόπο που εργάζεται ο DJ γάμου ώστε να κανονίσετε τις λεπτομέρειες του δικού σας γάμου.