Τελείωσε σχολική χρονιά και θέλετε να επιλέξετε dj για το πάρτι αποφοίτησης; Πήρατε πτυχίο και θέλετε να διοργανώσετε πάρτυ για να το γιορτάσετε; Μήπως παντρεύεστε και θέλετε να ξέρετε τι μουσική θα παίξει ο DJ στο bachelor party; Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που αφορούν τη διοργάνωση ενός πάρτι. Τα άρθρα στη σελίδα μας γράφονται από επαγγελματίες DJ οι οποίοι παίζουν μουσική σε γάμους, βαπτίσεις παιδικά πάρτι αλλά κάθε είδους πάρτι γενικότερα.

Μυστικά από το dj του πάρτυ

Το πιο σημαντικό κατά τη διοργάνωση κάθε τύπου εκδηλώσεις είναι να έχει προηγηθεί εκτεταμένη συζήτηση με τον dj του party. Ώστε ο DJ να είναι πλήρως ενημερωμένος για τις μουσικές προτιμήσεις όλων των καλεσμένων όπως επίσης και για τυχόν ιδιαιτερότητες μεταξύ αυτών. Οι επιλογές της μουσικής δεν καθορίζονται μόνο από την ηλικία και το φύλο αλλά καθορίζονται επίσης και από τα κοινά μουσικά ακούσματα και τις κοινές εμπειρίες των παρευρισκομένων. Ας πάρουμε για παράδειγμα μία παρέα φίλων πού είναι παλιοί συμμαθητές και κάποια στιγμή έρχεται η στιγμή να παντρευτεί ένας από την παρέα. Αν θέλει να διοργανώσει ένα αξιοπρεπές bachelor party θα πρέπει να καλέσει και ένα DJ. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τον dj για τη μουσική που άκουγαν οι παλιοί συμμαθητές όταν πήγαινα στο σχολείο, όταν πήγαιναν στο πανεπιστήμιο ή όταν γύρω στην ηλικία των τριάντα ετών κυκλοφορούσαν και έβγαιναν στα μπαράκια. Τότε μόνο ο DJ του πάρτι θα έχει όλη την γκάμα επιλογών για να μπορεί να κρατήσει το κέφι σε πολύ υψηλά επίπεδα καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Συμβουλές από τον dj για γάμο

Παρόμοιες συμβουλές θα δίναμε και σε ένα ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί και σχεδιάζει τη γαμήλια δεξίωση. Όπως και στο πάρτυ έτσι και στη γαμήλια δεξίωση πρόκειται να ακουστεί μουσική για ένα μεγάλο πλήθος καλεσμένων. Η διαφορά της γαμήλιας δεξίωσης από ένα πάρτι όσον αφορά τον dj του γάμου είναι ότι στη μία και στην πρώτη περίπτωση έχουμε αρκετά ετερογενές κοινό ενώ στη δεύτερη περίπτωση το κοινό είναι πολύ πιο ομοιογενές. Διότι στη γαμήλια δεξίωση υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ετερογενείς ομάδες καλεσμένων. Η πρώτη ομάδα είναι οι συγγενείς της νύφης, η δεύτερη ομάδα είναι οι συγγενείς του γαμπρού ενώ η τρίτη ομάδα είναι η παρέα του κουμπάρου. Ο dj γάμου θα πρέπει να ικανοποιήσει όλους τους καλεσμένους συνεπώς θα πρέπει να ενημερωθεί για τις μουσικές προτιμήσεις τουλάχιστον τριών κύριων ομάδων της γαμήλιας δεξίωσης.

Συμβουλές από το Dj για παιδικό πάρτυ

Μία εντελώς λανθασμένη αντίληψη που κυκλοφορεί στον κόσμο είναι ότι είναι εύκολο να βάλει κανείς μουσική σε παιδικό πάρτυ. Το παιδικό πάρτι είναι ίσως το δυσκολότερο από όλα διότι όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι τα παιδιά είναι οι πιο απαιτητικοί καταναλωτές. Έλα ενήλικας από ευγένεια έστω θα σηκωθεί να χορέψει και δεν θα αφήσει εκτεθειμένο το διοργανωτή του πάρτι. Αντίθετα ένα παιδάκι εάν δεν του αρέσει η μουσική θα μουτρωσει και δεν θα θέλει να συμμετέχει καθόλου στην εκδήλωση. Θα πιάσει μία γωνία και θα κάθεται εκεί αμίλητο και στεναχωρημένο. Εννοείται βεβαίως ότι η κακή διάθεση θα μεταδοθεί σε όλα τα υπόλοιπα παιδάκια του πάρτι και η όλη εκδήλωση θα καταλήξει σε μία αποτυχία. Τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτέ σε πάρτυ ενηλίκων. Για να το αποφύγουμε αυτό ο dj για παιδικό πάρτι είναι πλήρως ενημερωμένος για τις τάσεις της μουσικής που ακούνε τα παιδιά και οι έφηβοι. Η συμμετοχή μας σε πολλά πάρτυ διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικών γεωγραφικών περιοχών μας δίνει όλη τη γνώση και όλη την εμπειρία ώστε να εγγυηθούμε ότι εάν αναλάβουμε το ρόλο του DJ σε παιδικό πάρτυ τότε αυτό θα μείνει αξέχαστο σε όλα τα παιδιά που έχετε καλέσει.

Τοποθεσία διοργάνωσης του πάρτυ

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο η τοποθεσία διοργάνωσης ενός πάρτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αρχικά Ας μιλήσουμε για την απόσταση. Εάν επιλέξετε ένα χώρο εκδηλώσεων όπως για παράδειγμα ένα κτήμα γάμου το οποίο βρίσκεται μακριά από τον τόπο διαμονής των καλεσμένων τότε σίγουρα θα έχετε άπλετο χώρο για να χορέψετε και να περάσετε καλά. Όμως έχετε δημιουργήσει δύο προβλήματα στους καλεσμένους σας. Το πρώτο είναι η δυσκολία μετακίνησης για να πάνε στο πάρτι. Διότι δεν διαθέτουν όλοι το δικό τους μεταφορικό μέσο και ενδεχομένως να χρειαστεί να πάρουν ταξί συγκοινωνία. Το δεύτερο και σημαντικότερο πρόβλημα είναι η αναχώρηση. Εάν το πάρτι πραγματοποιηθεί σε ένα κτήμα εκδηλώσεων το οποίο βρίσκεται μακριά από την πόλη τότε θα είναι δύσκολο για τους καλεσμένους να φύγουν από εκεί το βράδυ μετά τη λήξη της εκδήλωσης. Αυτό μπορεί να συμβεί για παράδειγμα διότι μπορεί να μη βρίσκουν ταξί. Ένα δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι εάν κάποιος πιει λίγο παραπάνω δεν θα μπορεί να οδηγήσει. Σε περίπτωση που το πάρτι περιλαμβάνει σκοτάδι μουσική θα πρέπει να μεριμνήσετε για τη μεταφορά των μουσικών οργάνων. Κάποια από τα μουσικά όργανα είναι αρκετά ογκώδη και ενδεχομένως το προσωπικό των καλλιτεχνών να μην μπορεί να τα μεταφέρει. Ιδιαίτερα εάν υπάρχει ανάγκη μεταφοράς πιάνου τότε σίγουρα πρέπει να συνεργαστείτε με μεταφορική εταιρεία. Για αυτό ενδεχομένως να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με μεταφορική εταιρεία εξειδικευμένη στη μεταφορά μουσικών οργάνων. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο σημαντικός είναι ο τόπος διοργάνωσης για την επιτυχία ενός πάρτι.

Συνεργασία με επαγγελματίες για τη διοργάνωση ενός πάρτι

Εάν σας επιτρέπει ο προϋπολογισμός και η τσέπη σας καλό θα είναι να συνεργαστείτε με επαγγελματίες ώστε να είστε σίγουροι ότι θα πάει καλά ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια. Κατά τη γνώμη μας επιβάλλεται να συνεργαστείτε με επαγγελματία dj για πάρτυ ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο από την άποψη της μουσικής. Μία καλή αλλά ακριβή πρόταση είναι να αναθέσετε το φαγητό σε εξειδικευμένο catering το οποίο γνωρίζει τι ακριβώς να κάνει και τι φαγητά ενδείκνυται σε παρόμοιες περιπτώσεις. Όταν οι καλεσμένοι στο πάρτυ αρχίζουν να πίνουν είναι προφανές ότι θα πρέπει να έχουν και κάτι να τρώνε. Τα εξειδικευμένα catering για πάρτυ γνωρίζουν πολύ καλά ποιες είναι οι απαιτήσεις για την κάλυψη του πάρτι από άποψη φαγητού. Μία ακόμα βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε είναι να συνεργαστείτε με επαγγελματίες της ομορφιάς έτσι ώστε θα υπάρχουν επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς για χρήση από τις κυρίες που θα προσέλθουν στο πάρτι. Μία καλή πρόταση είναι να υπάρχουν προϊόντα για τα μάτια. Ενδεχομένως λόγω των μετακινήσεων κάποιες κυρίες να μην μπορούν να περιποιηθούν όσο θα ήθελαν τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους. Θα χαρούν πολύ εάν βρουν επαγγελματικά προϊόντα για τα χείλη. Είναι σίγουρο ότι η παρουσία εξειδικευμένο επαγγελματία ομορφιάς στο χώρο θα τους ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεση. Όπως επίσης να υπάρχουν στο χώρο προϊόντα για γένια έτσι ώστε σε περίπτωση ταλαιπωρίας να μπορούν οι κύριοι να φροντίσουν και αυτοί την εμφάνισή τους.