Επιτέλους ήρθε η στιγμή να διοργανώσετε το πάρτι που πάντα ονειρευόσαστε. Αποφοιτησατε από το πανεπιστήμιο και θέλετε να το γιορτάσετε με τους φίλους σας. Τελειώσατε από το στρατό και θέλετε να πανηγυρίσετε για την επάνοδο στην πολιτική ζωή. Η εργένικη ζωή πλησιάζει στο τέλος της, ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και θέλετε να  διοοργανώσετε ένα τέλειο bachelor party. Αποφοίτησε το παιδί σας από το λύκειο και θέλετε να κάνετε ένα πάρτι για να το θυμάται μαζί με τους συμμαθητές του. Πάντα υπάρχουν αφορμές για να κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας και να το γιορτάσουμε. Όποια και αν είναι η αφορμή της διοργάνωσης της εκδήλωσης, εμείς μπορούμε να αναλάβουμε ολοκληρωμένα και μουσική κάλυψη από το dj για πάρτυ. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το dj γάμου όπως έχουμε αναφέρει σε άλλα άρθρα μας.

Πώς να μιλήσετε με τον dj του party

Για να ξεκινήσει καλά ένα πάρτι θα πρέπει να είναι σωστά ενημερωμένος ο dj που ανέλαβε τη μουσική κάλυψη αυτού. Κάθε φορά που μας αναθέτουν το ρόλο του DJ σε πάρτι φροντίζουμε να κάνουμε μία συνάντηση με τους διοργανωτές της εκδήλωσης ώστε να ενημερωθούμε πλήρως για τη μουσική που θέλουν να ακούσουν οι παρευρισκόμενοι. Για να γίνει σωστά αυτή η επικοινωνία καθοδηγούμε τους διοργανωτές για να εκπαιδεύσουμε την πληροφορία που θέλουμε ώστε ο DJ να βάλει την ιδανική μουσική στο πάρτυ. Όταν πηγαίνετε σε ένα ραντεβού για να μιλήσετε με τον dj το πάρτυ σας καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας ένα πλάνο των καλεσμένων. Όσο καλύτερα προσανατολίζεται το dj σχετικά με το προφίλ των μουσικών ακουσμάτων της μεγαλύτερης πλειοψηφίας των καλεσμένων εσείς θα βγείτε κερδισμένοι. Διότι όσο καλύτερη ενημέρωση τόσο πιο καταρτισμένος θα είναι ώστε να βάλει τη μουσική που θα σας απογειώσει σε όλη τη βραδιά της εκδήλωσης. Δεν υπάρχουν ταμπού στην επιλογή της μουσικής. Ο κόσμος θα ακούσεις αυτό που γουστάρει. Είναι όμως σημαντικό να έχει ενημερωθεί ο dj ώστε να καταφέρει να συνδυάσει τις διαφορετικές επιλογές και τα διαφορετικά μουσικά γούστα των παρευρισκομένων. Είναι σημαντικό να μεταφέρετε στον DJ του party όσο περισσότερα γνωρίζετε και τη μουσική που θέλουν να ακούσουν οι καλεσμένοι σας.

Ετερογενεις μουσικές επιλογές από τον dj

Στην ιδανική περίπτωση ο DJ θα έβρισκε ως πιο εύκολο να επιλέξει ένα είδος μουσικής και να καλύψει με αυτό ολόκληρη τη βραδιά το πάρτι. Αυτό όμως δεν γίνεται ποτέ. Μεταβάλλεται από δύο κρίσιμους παράγοντες. Η πρώτη παράμετρος είναι η ανομοιογένεια των καλεσμένων. Κάποιοι από τους προσκεκλημένους στο πάρτι κάνουν κέφι με Ελληνική μουσική ενώ κάποιοι άλλοι ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη με την ξένη μουσική. Μία πολύ ωραία πρόκληση για το dj είναι να συνδυάσει αυτές τις απαιτήσεις και να τους έχει όλους ικανοποιημένους μεταβαίνοντας από το ένα είδος μουσικής στο άλλο χωρίς να μειώνεται το κέφι ποτέ στο ελάχιστο. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να καλύψουμε πλήρως τέτοιου είδους απαιτήσεις ως dj σε ένα πάρτυ.

Ο DJ του πάρτι ακολουθεί το κέφι

Η δεύτερη παράμετρος που αναφέραμε παραπάνω αφορά τη μεταβολή της διάθεσης των καλεσμένων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η μουσική στο πάρτι ποτέ δεν ακολουθεί μία γραμμική πορεία προκαθορισμένη από πριν. Ποτέ δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η παρέα η οποία θα πάρει το παιχνίδι πάνω της και θα αρχίσεις να χορεύει συμπαρασύροντας όλο τον κόσμο. Όποιο και αν είναι η μουσική κατεύθυνση της παρέας που θα ανεβάσει το κέφι οι dj της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να την ενισχύσουν και να τη φτάσω σε κορυφαία ύψη κεφιού. Έχουμε εμπειρία σε όλα τα είδη της μουσικής και μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις παραγγελίες καθε τυπου όσο ιδιαίτερες κι αν είναι αυτές. Τόσο στην Ελληνική όσο και στην ξένη μουσική. Διαθέτουμε εμπειρία σε όλων των ειδών τη μουσική. Δεν μένουμε στις κλασικές μουσικές επιλογές ούτε προσκολλουμαστε στις επιταγές της μόδας αλλά πηγαίνουμε και σε πιο ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα όπως για παράδειγμα ακόμα και τζαζ, ρεμπέτικο, μπλουζ. Όσες φορές έτυχε να το απαιτήσουν οι συνθήκες οι προσκεκλημένοι υπάρχει έμειναν με ανοιχτό το στόμα από τις επιλογές του DJ.

Ιδιαίτερες απαιτήσεις από το dj για παιδικό πάρτυ

Αναλαμβάνουμε επίσης διοργάνωση εκδηλώσεων για παιδιά και ειδικότερα το ρόλο του DJ σε παιδικό πάρτυ. Όσοι έχουν παιδιά ή ασχολούνται με παιδιά καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Το παιδί είναι ένας ιδιαίτερος καταναλωτής που δεν συγχωρεί λάθη. Τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα από το dj του παιδικού πάρτυ. Εάν δεν ακούσει τη μουσική που θέλει το παιδί μπορεί να συμπεριφερθεί περίεργα. Η ομάδα μας είναι πολύ συχνά τη διοργάνωση παιδικών πάρτυ γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι τα τραγούδια που θέλουν να ακούσουν τα παιδιά κάθε ηλικίας. Καταλαμβάνουμε dj σε παιδικό πάρτυ πολύ μικρών ηλικιών όπως για παράδειγμα νηπιαγωγείου η πρώτων τάξεων του Δημοτικού. Προχωράμε όμως και σε μεγαλύτερες ηλικίες όπως για παράδειγμα στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού του γυμνασίου όπου τα παιδιά βρίσκονται στην προεφηβεία η μπαίνουν πραγματικά στην εφηβεία. Γνωρίζουμε πως να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των παιδιών. Χαιρόμαστε κάθε φορά αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε το dj σε παιδικό πάρτυ.

Διοργάνωση πάρτυ με ζωντανή μουσική

Η πιο οικονομική επιλογή είναι να διοργανώσουμε πάρτυ με dj. Εάν όμως το σήκωνε ο προϋπολογισμός και μπορούμε να μεταβούμε και ακριβότερες επιλογές τότε μπορούμε να προσθέσουμε και ζωντανή μουσική στο πάρτυ. Τότε θα ανέβει σαφώς περισσότερο το κόστος όμως θα ανέβει πολύ περισσότερο και το κέφι. Η μουσική από ορχήστρα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει DJ στο πάρτυ. Τόσο η αρχή όσο και το τέλος της εκδήλωσης αποτελούν ευθύνη του DJ. Ας υποθέσουμε για παράδειγμα ότι το πάρτι ξεκινάει στις 8:00 το βράδυ και τελειώνω στις 6:00 το πρωί. Η ζωντανή μουσική θα ξεκινήσει για παράδειγμα στις 11:00 το βράδυ και θα τελειώσει στις 3:00 ή στις 4:00 το πρωί. Ο DJ θα πρέπει να είναι εκεί για να καλύψει την αρχή και το τέλος το πάρτυ. Εάν προχωρήσετε σε πάρτι η ορχήστρα θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι αυτό πάει πακέτο με το φαγητό με catering. Επίσης θα πρέπει να αναλάβετε και άλλα έξοδα όπως για παράδειγμα τη μετακίνηση των καλλιτεχνών όπως επίσης και τη μεταφορά των μουσικών οργάνων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η μεταφορά μουσικού οργάνου δεν είναι απλή υπόθεση και συνήθως την αναλαμβάνουν εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες. Από όλα τα μουσικά όργανα δυσκολότερη είναι η μεταφορά πιάνου. Διατηρήστε την επαφή με την ιστοσελίδα μας διότι μεταφέρουμε εδώ την εμπειρία των DJ από όλα τα πάρτι στα οποία συμμετέχουμε.